Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, GordonLameman napisał(a):

@marko

Czy ty wiedziałeś że suwak od szyberdachu jest też przyciskiem i można sobie tam bardzo delikatnie (ale przyjemnie) podnieść szyberdach? 

Ja się dowiedziałem jakoś przedwczoraj :E 

Typowy Polak nie czytający instrukcji xD

Edytowane przez Katystopej
  • Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, GordonLameman napisał(a):

@marko

Czy ty wiedziałeś że suwak od szyberdachu jest też przyciskiem i można sobie tam bardzo delikatnie (ale przyjemnie) podnieść szyberdach? 

Ja się dowiedziałem jakoś przedwczoraj :E 

wiem to od roku 2017 :E 

• Haha 3
Opublikowano
15 minut temu, Gret napisał(a):

Dziwne auto :E  ten "chór" mnie rozwalił :D 

Co za durny pomysł z tym otwieraniem tylnych szyb (że trzeba nacisnąć przycisk wybierający tylną sekcję i dopiero przyciskiem sterujemy tylną szybą ... a nie, że mamy normalnie 4 przyciski). Gorsze może być tylko sterowanie z ekranu.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Klima napisał(a):

I do tego płatna subskrypcja, jak np. klimatyzacja dwustrefowa w VW. 

Na tym ekranie pasarzera. Chcesz oglądać film kliknij i wykup nasz plan za jedyne 300zl miesięcznie. 

Opublikowano
10 minut temu, Klima napisał(a):

Czekam aż któryś z producentów wpadnie na pomysł subskrypcji na otwarcie innych drzwi niż kierowcy...

Opublikowano
11 minut temu, Klima napisał(a):

W którym VW jest płatna subskrypcja na dwustrefową klimatyzację? Podzielisz się jakimś linkiem?

11 godzin temu, Gret napisał(a):

Dziwne auto :E  ten "chór" mnie rozwalił :D 

Mnie rozwalają te wielkie ekrany, szczególnie wyłączone pokryte kurzem ze śladami po paluchach. Wali tandetą na kilometr, podobnie jak te idiotyczne podświetlenia. W materiale pada zdanie, że klienci tego chcą, czy aby na pewno? Nie ma ledóf to nie biore...:rotfl2:. Klient kupuje to co ma w salonie. To producenci oszczędzają wciskając klientom ekrany i ledy zamiast porządnych materiałów. Efekciarstwo zamiast solidności.

Opublikowano

W A3 (więc zapewne w innych modelach będzie podobnie) jest jednostrefowa w standardzie i można sobie dokupić 2-strefową. Można na etapie konfigurowania dobrać 3-strefową ale jak tego nie zrobisz to możesz podstawową 1-strefową rozszerzyć do 2-strefowej. Także tak :P 

Screenshot-2026-04-09-at-09-01-12.png

• Haha 3
Opublikowano
30 minut temu, Cappucino napisał(a):

W którym VW jest płatna subskrypcja na dwustrefową klimatyzację? Podzielisz się jakimś linkiem?

Mnie rozwalają te wielkie ekrany, szczególnie wyłączone pokryte kurzem ze śladami po paluchach. Wali tandetą na kilometr, podobnie jak te idiotyczne podświetlenia. W materiale pada zdanie, że klienci tego chcą, czy aby na pewno? Nie ma ledóf to nie biore...:rotfl2:. Klient kupuje to co ma w salonie. To producenci oszczędzają wciskając klientom ekrany i ledy zamiast porządnych materiałów. Efekciarstwo zamiast solidności.

Dlatego dziwne, naped fajny fajnie sie prowadzi ale wszystko psują te całe dodatki. 

Ciekawe czy większe modele tez pójdą w tą stronę. 

Opublikowano
28 minut temu, bleidd napisał(a):

W A3 (więc zapewne w innych modelach będzie podobnie) jest jednostrefowa w standardzie i można sobie dokupić 2-strefową. Można na etapie konfigurowania dobrać 3-strefową ale jak tego nie zrobisz to możesz podstawową 1-strefową rozszerzyć do 2-strefowej. Także tak :P 

No ale kto ci broni wziąć od razu dwu czy trzy strefową? Nikt Cię nie zmusza do subskrypcji. To aktualna opcja czy stara z której się wycofali?