Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Część kolekcji :) 

EDIT: To jeszcze nic, jakiś czas temu (ze 3 lata?) spotkałem zwykłego Opla Mokkę na żółtych... To dopiero fikołek, bo prelude to jeszcze rozumiem :E  Nawet miałem gdzieś zdjęcie, musiałbym przejrzeć kamerkę bo chyba nawet to sobie zapisałem :E 

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano

Wszelakie skargi na smród, hałas, itp powinny mieć prostą zasadę... ten co był drugi nie może skarżyć pierwszego. 
Tor powinnien zdemontować nasypy, ekrany itd. Niech właściciele domków się na to zrzucają jak im przeszkadza. 

W Toruniu też się kroiła afera, że nagle na wrzosach słychać tor... kto zrobił afere? Ci co nowi się wprowadzili. Ale prezydent miast uciął temat. 

• Upvote 4
Opublikowano
43 minuty temu, lesiu155 napisał(a):

Część kolekcji :) 

EDIT: To jeszcze nic, jakiś czas temu (ze 3 lata?) spotkałem zwykłego Opla Mokkę na żółtych... To dopiero fikołek, bo prelude to jeszcze rozumiem :E  Nawet miałem gdzieś zdjęcie, musiałbym przejrzeć kamerkę bo chyba nawet to sobie zapisałem :E 

Ja widziałem Passata B5 i Nismo 350z :E o ile jdm rozumiem tak ten pasek mnie rozbroil 

Opublikowano
32 minuty temu, huudyy napisał(a):

Może i ma, ale chyba nie po to kupował 5.0 v8, żeby je dusić :E

Głos rozsądku :E 

Ostatnio chyba złomnik wrzucał zdjęcie A3 8L na żółtych, no co tu dużo mówić - starzejemy się :D 

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, galakty napisał(a):

A nie ma klapek do cichego startu? Otwarte IMO tylko na tor. 

a nie wiem, może ma ale nawet z otwartymi został dopuszczony do ruchu i napier... ostro :P 

Opublikowano

Oo w temacie coś dodam :E Pamiętacie opowiastkę o znajomej z białego mustanga, co musi czuć adrenalinę, dlatego zapi$#$#la i jeździ jak idiotka? 

no to ten

obraz.thumb.png.f69049b35ce65764f704ff5494f40705.png

i od tego czasu nie widziałem jej za kółkiem :E 

• Like 7
  • Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, dannykay napisał(a):

Oo w temacie coś dodam :E Pamiętacie opowiastkę o znajomej z białego mustanga, co musi czuć adrenalinę, dlatego zapi$#$#la i jeździ jak idiotka? 

no to ten

mmm luksusik w środku widzę, drewienko, pomarańczowa skórka ... ładnie

Opublikowano
40 minut temu, dannykay napisał(a):

i-bardzo-kurwa-dobrze.jpg

• Like 4
Opublikowano
Godzinę temu, dannykay napisał(a):

no to ten

Pamiętam jak trafiłem jednomasztowca, że ten mustang to w ratki jest ale myślałem, że mówimy o takim rumaku

image.png.5fdc397144bb23c0db3d9a9b7a0e4436.png

a tutaj kumulacja 

image.thumb.png.a707ca0982f670b2d0493628f22562cc.png

Opublikowano

Kurde stwierdziłem że ogarnę ojcu w seacie łączniki staba z przodu bo walą...niestety zapomniałem że mój brat od którego to auto dostał nie robił przy nim nic. No i z szybkiej roboty wyszedł remont całego zawieszenia z przodu, może jutro skończymy jeśli dojadą części :rotfl2:

Przy okazji pytanie do vagowców, tam gumy na stabie są wulkanizowane? Bo coś nie bardzo mogłem tę blachę ruszyć na nich na aucie, zaś wyjąć go stamtąd to tak średnio mi się uśmiecha :E

Opublikowano
54 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Przy okazji pytanie do vagowców, tam gumy na stabie są wulkanizowane? Bo coś nie bardzo mogłem tę blachę ruszyć na nich na aucie, zaś wyjąć go stamtąd to tak średnio mi się uśmiecha :E

Obejmy odkręcasz i sciągasz tuleje (nic tam nie jest wulkanizowane)

Moja rada nie kupuj zamienników