galakty 4 414 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To u mnie kiedyś wuj zbudował pojazd trójkołowy z silnikiem od WSK 125 i chyba skrzynią od Trabanta czy dużego Fiata, nie pamiętam Po lesie się śmigało, ahhh piękne czasy. 1
trepek 1 813 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Znowu ja kocham takie prace na świeżym powietrzu. Bez elektroniki, bez zakłócaczy czasu. Później moja umysłowa wydajności rośnie do sky is the limit No ale wiadomo, że każdy może mieć inaczej. 1
Katystopej 1 806 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Oczami wyobraźni widzę, jak Gordon do klientów do Katowic jedzie elektryczną kosiarką 3
galakty 4 414 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, trepek napisał(a): Znowu ja kocham takie prace na świeżym powietrzu. Bez elektroniki, bez zakłócaczy czasu. Później moja umysłowa wydajności rośnie do sky is the limit No ale wiadomo, że każdy może mieć inaczej. Jeśli wtedy kiedy CHCĘ to fajnie, ale jako obowiązek? Niezbyt
trepek 1 813 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu A kto Ci każe kosić? Trawa? Ogródek? Kosiarka?
GordonLameman 9 779 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 11 minut temu, Katystopej napisał(a): Oczami wyobraźni widzę, jak Gordon do klientów do Katowic jedzie elektryczną kosiarką Mam 5 dużych klientów z automotive - jakbym do nich podjechał elektrykiem to będzie ból dupy. Jak podjechałbym chińskim elektrykiem to będzie to ostatni raz 2
GordonLameman 9 779 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu teraz to BMW nie wygląda tak źle 1
larry.bigl 642 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): teraz to BMW nie wygląda tak źle Nie no bez przesady, te BMW przy tym MB wygląda na gówno.
galakty 4 414 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu Za to przód pomyłka, trzeba by hybrydę z nich zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi