Gret 1 023 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Zewsząd! aha 1
serwal4 305 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia I ten mem o Hondzie i jedynym sposobem na zapach palonej gumy... taaaaaaaaak Za czasów aktywności na forum Honda klub Polska (czyt. ~2009-2012r dla mnie) to to pamiętam, że jakoś normalnym było używanie określenia *eje *ejówki - w zależności do płci Zawsze miałem do tego dystans, nawet mając w swojej Civic VIN zaczynający się od: 8
freshcie 13 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Ktoś z was ma może leasing z wysokim wykupem (bez zamiaru wykupowania samochodu)? Kończy mi się w listopadzie klasyczny leasing na obecne auto z wykupem 1%. Zastanawiam się nad sprzedaniem go i wrzuceniem pieniędzy za auto w nadpłatę kredytu hipotecznego (którego się niedawno „dorobiłem”) a nowe auto wziąć z zerowym wkładem własnym i z wysokim wykupem (po okresie leasingu nie wykupować tylko wziąć inny samochód).
GordonLameman 10 200 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia To jest spoko opcja, ale: - musisz chcieć wymieniać co 3-4 lata - uwzględnić kwestie podatkowe (możesz odliczać) - być przygotowanym na limity km. 1
Klima 109 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 19 godzin temu, galakty napisał(a): No to trochę inna sprawa, ale coś kojarzę że seryjny GR miał problem z silnikiem, nie czasem lał benzyny do oleju i się zacierał? W pierwszej generacji sprężyny zaworów wystarczały do ok 330-340KM. W Corollach i nowych Yarisach już fabrycznie są poprawione.
galakty 5 169 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) @Oldman Widzę że motodoradca dalej w formie, przestałem go oglądać wieki temu. Ten film to jeden wielki CLICKBAIT. Powinien napisać że są tylko jedne LEDy legalne i to właśnie H11 których prawie nikt nie ma... Żeby chociaż H8 były to luz. Na miniaturce stare auto i drogowe LEDy które są NIELEGALNE. Co za łeb. A H8 będą bodajże do końca tego roku. Do końca 2027 mają być "długie", a do końca 2028 "krótkie". I to dzięki UE, a nie polskim przepisom. Edytowane 29 Kwietnia przez galakty 3
Cappucino 487 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 11 godzin temu, Oldman napisał(a): Przecież to o czym mówi to od niemal roku wiemy, nie ma tu nic nowego, zwykły clikbait i nastawienie na wyświetlenia. 2
galakty 5 169 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Ja już film zgłosiłem swoją drogą, bo wprowadza w błąd pokazując starego Golfa i drogowe H4/H7 które są nielegalne. Kupi ktoś myśląc że hurra już można i potem się zdziwi przy wypadku. Kiedyś go lubiłem ale odleciał srogo i widzę że dalej tworzy treści byle kliknięcia były. 1
Cappucino 487 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 14 minut temu, galakty napisał(a): @Oldman Widzę że motodoradca dalej w formie, przestałem go oglądać wieki temu. Ten film to jeden wielki CLICKBAIT. Byle co, byle wrzucić i kasa z wyświetleń była, kto go jeszcze ogląda? Lemingi? 1
galakty 5 169 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Ponad 1k łapek w górę, także ktoś tam fanem jest... Ale w komentarzach widzę też zniesmaczenie.
Oldman 579 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 12 godzin temu, Cappucino napisał(a): Przecież to o czym mówi to od niemal roku wiemy, nie ma tu nic nowego, zwykły clikbait i nastawienie na wyświetlenia. przyznam ze nie sledziłem tego tematu....
bleidd 1 320 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 28.04.2026 o 19:21, Gret napisał(a): A w ogóle to skąd żeście to wzięli? główny inżynier Hondy 2 1
Gret 1 023 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 4 minuty temu, bleidd napisał(a): główny inżynier Hondy Niezły typ. Dodajmy ze on ma z 80 lat
galakty 5 169 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 23 minuty temu, bleidd napisał(a): główny inżynier Hondy Kopnął go prąd z hybrydy?
Kyle 541 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) https://www.instagram.com/reel/DVnvJw2DBHs/ fryzura trochę taka: ps. https://www.instagram.com/shanghai_daily/reel/DXuSMyQCqxF/ Edytowane 30 Kwietnia przez Kyle
bleidd 1 320 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Ten fryz to nie jest żaden ekstrawagancki, japoński styl z mangi. To po prostu efekt uboczny codziennych dojazdów do biura autostradą przy 140 km/h. Legendarne wyciszenie kabiny robi swoje - to czysta fizyka i pęd powietrza wdzierający się do kabiny fundujący darmową stylizację włosów. Po takim zabiegu fryzura trzyma się lepiej niż na najmocniejszy lakier. Widać, że chłop w 100% żyje swoim projektem. Edytowane 30 Kwietnia przez bleidd 1 1
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Ktoś chce być Sayanem, ciekawe czy ma formę SSJ 😁
Kyle 541 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 44 minuty temu, bleidd napisał(a): Ten fryz to nie jest żaden ekstrawagancki, japoński styl z mangi. To po prostu efekt uboczny codziennych dojazdów do biura autostradą przy 140 km/h. W Japonii mają limit 120 km/h.
KiloKush 925 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia W Chinach firma od odkurzaczy ogłosiła nowe super auto co ma mieć 0,9 s do setki
Gret 1 023 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Jakie przeciążenie? 3.15G nice Edytowane 30 Kwietnia przez Gret
bleidd 1 320 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 38 minut temu, Kyle napisał(a): W Japonii mają limit 120 km/h. Widocznie jest niepokorny.
Rekomendowane odpowiedzi