GordonLameman 10 159 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Jak lubisz życie z odrobiną deszczyku to jakieś Subaru? Może levorg? Albo forester?
Gang 454 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 3 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): Panowie zainspirujcie człowieka i zaproponujcie jakieś auto żeby się za szybko nie posypało i nie było różowe 50-60k w benzynie, max 10 letnie. Finalnie bardziej zależy mi na trwałości i niezawodności niż na względach estetycznych (czytaj >>> w tej kasie mógłbym kupić 8-9 letnią Kugę czy innego Qashqaia ale rozsądniejszym wyborem wydaje się 3 -4 letni Hyundai I 30, mimo że jest podobny zupełnie do niczego ) Rozglądałem się za Insignią II ale w tych pieniądzach mają już po 200-250K przebiegu...Za wszystkie nawet najgłupsze propozycje z góry dzięki Sprzedaję swoje accorda tourera z 2015 ;p w Hondzie liczy się co drugi rok ;p wiec ma 5.5 2
Katystopej 2 012 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): Jak lubisz życie z odrobiną deszczyku to jakieś Subaru? Może levorg? Albo forester? Najlepiej w dieslu 1
Klakier1984 836 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Do rozważenia 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): Jak lubisz życie z odrobiną deszczyku to jakieś Subaru? Może levorg? Albo forester? Na pewno będzie oryginalnie, tylko z tego co widzę to w moim budżecie mają powyżej 200k nalotu, nie wiem czy to ma wywołać dreszczyk czy nie
Gang 454 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Szukaj tej boskiego 1.2 od Francuzów tak z 100k przebiegu :p akurat zrobisz z 10k i remonicik
Klakier1984 836 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 12 minut temu, Gang napisał(a): Sprzedaję swoje accorda tourera z 2015 ;p w Hondzie liczy się co drugi rok ;p wiec ma 5.5 Te też mi nie wyskakiwały w ofertach, pewnie temu, że ustawiłem limit przebiegu na 150k. Nie powiem fajne auto, takie klasyczne w moim mniemaniu Z Hondy Civic X rozważałem ale boje się legend o korozji. 3 minuty temu, Gang napisał(a): Szukaj tej boskiego 1.2 od Francuzów tak z 100k przebiegu :p akurat zrobisz z 10k i remonicik Nie te wykluczyłem z góry. Auta, w których je oferują są podejrzanie tanie Edytowane 21 Czerwca przez Klakier1984
jarux 249 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 25 minut temu, Gang napisał(a): Szukaj tej boskiego 1.2 od Francuzów tak z 100k przebiegu :p akurat zrobisz z 10k i remonicik Odnośnie francuskiego 1.2 tym razem tce, to miałem niezły ubaw z gościa co twierdził, że super silnik i tylko co 3kkm musi dolewać 1L oleju Ponoć auto ma od nowości i zmienia olej co 10k - w sumie przy takiej konsumpcji nie wiem za bardzo po co zmieniać olej, tylko filtr i jazda 😂 Edytowane 21 Czerwca przez jarux 2
dannykay 1 086 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Eee panowie. Nie staracie się. Kuga. To musi być Kuga. 3
Klakier1984 836 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Z tego co tu czasem zerkam to wokół Kugi za dużo legend krąży więc chyba lepiej nie tykać
Fatality 842 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) I dalej ta sama gadka "Paniee wszyscy biorą w leasing inaczej to się nie opłaca. Dokładasz stówkę więcej i zamaist fiata to masz niemca" Ciekawe ile za to płacą aby gadali takie pierdoły. Już na samym początku gadka o tym, że w Polsce jeżdzą głównie najlepiej wyposaone audi/bmw/marcedesy, a jak pojedzie do Niemiec to prawie same golasy... o ironio jest zupełnie odwrotnie . Tam zdecydowanie większość ludzi bierze na prawdę solidną konfigurację, dlatego przeciętne ogłoszenia auta z drugiej ręki w Niemczech to będzie co najmniej solidna konfiguracja, gdzie w Polsce to golas w 70% przypadków. Sam rok temu doświadczyłem bo szukałem auta w pewnej określonej konfiguracji i w Polsce mogłem o tym zpaomnieć aby coś takiego znaleźć Edytowane 22 Czerwca przez Fatality
Katystopej 2 012 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 9 godzin temu, dannykay napisał(a): Eee panowie. Nie staracie się. Kuga. To musi być Kuga. Ewentualnie ciut taniej Civic IX w dieslu
trepek 1 926 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca W dniu 20.06.2026 o 20:32, Katystopej napisał(a): Nowe A6 Allroad, długie na 5m, szerokie na kolejne 5 a miejsca w środku jak w golfie Latka lecą a dupa rośnie
galakty 5 065 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Myślałem nad montażem klimy w mieszkaniu, ale teraz byłem przez weekendem poza domem, temperatury na zewnątrz +30 stopni (jak wracałęm o 16:00 wczoraj to auto pokazywało 34) i w środku 24.5 stopnia. Chyba nie ma sensu.
Fatality 842 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, trepek napisał(a): Latka lecą a dupa rośnie Robią bardziej sportowy wygląd bo cała nowa generacja to flop wszechczasów dla nich i próbują to ratować tanimi sposobami. Jeśli kilkulatek ze 100k przebiegu kosztuje prawie tyle co nówka w nowej budzie to coś nie tak Edytowane 22 Czerwca przez Fatality
Klima 97 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 13 minut temu, galakty napisał(a): Myślałem nad montażem klimy w mieszkaniu, ale teraz byłem przez weekendem poza domem, temperatury na zewnątrz +30 stopni (jak wracałęm o 16:00 wczoraj to auto pokazywało 34) i w środku 24.5 stopnia. Chyba nie ma sensu. To czy jest sens czy nie, to indywidualna sprawa. Jednak zbicie temperatury o 2-3 stopnie robi dużą różnice. Ja przez ostatnie dni włączam wieczorem klimatyzację na ok 2h i można komfortowo spać. Sypialnie mam od południa i potrafi się tam zrobić sauna, zwłaszcza przy wilgotności powietrza, która panuje ostatnio.
galakty 5 065 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 8 minut temu, Klima napisał(a): To czy jest sens czy nie, to indywidualna sprawa. Jednak zbicie temperatury o 2-3 stopnie robi dużą różnice. Ja przez ostatnie dni włączam wieczorem klimatyzację na ok 2h i można komfortowo spać. Sypialnie mam od południa i potrafi się tam zrobić sauna, zwłaszcza przy wilgotności powietrza, która panuje ostatnio. Mam okna ze wszystkich stron, tylko nie od południa. Poprzednie mieszkania zawsze były od południa i 27-28 stopni to była norma. 24-25 to już dla mnie komfort porównując do tego co było Ale pewnie i tak jakiegoś majstra wezmę na konsultację, chociaż zależy mi najbardziej na klimie w gabinecie, ale on jest po przeciwnej stronie salonu...
larry.bigl 696 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ja mam klimę na górze i głównie dzieciaki czują różnicę - zbicie temperatury z 24-25 na 22 sprawia, że śpią lepiej. A i ja spię lepiej jak jest 20 stopni
bleidd 1 248 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Kwestia indywidualna mocno. Ja przy 25+ nie mogę spać, wiercę się, kręcę pół nocy. Żonka śpi w najlepsze. Jak ustawię na 22-23 to śpię jak dziecko Edytowane 22 Czerwca przez bleidd
galakty 5 065 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Noce na szczęście chłodne to wystarczy przewiew zrobić, bardziej za dnia mi chodzi, do pracy i rozrywki.
lesiu155 417 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Zasadniczo to dopiero ile było dni upałów - 2, 3? Jeszcze nie zdążyło się nagrzać Ja u siebie nie mam klimy ale ja mam parter i nad garażem podziemnym plus nie mam okien od południa. Ale czasem by się przydała Jak robiłem chrzciny syna to z roboty przywiozłem taką klimę wolnostojącą bo kilkanaście osób plus upał i gotowanie to moment było nie do wytrzymania. Edytowane 22 Czerwca przez lesiu155
Gang 454 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ja mam po prostu zamknięta okna i w domu 23 stopnie przez ostatnie 2 dni.
KiloKush 900 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Używaliście kiedyś czegoś takiego? Wyjeżdżam na wakacje a u nas ma być upał. Nie rysuję to lakieru? Czy lepiej coś takiego ale parasol do środka na deskę rozdzielczą?
Kyle 514 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ja mam coś takiego, ale rozkładam wewnątrz. 1
LYCONE 220 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 6 godzin temu, galakty napisał(a): Myślałem nad montażem klimy w mieszkaniu, ale teraz byłem przez weekendem poza domem, temperatury na zewnątrz +30 stopni (jak wracałęm o 16:00 wczoraj to auto pokazywało 34) i w środku 24.5 stopnia. Chyba nie ma sensu. Jakbyś się jednak zdecydował to zadzwoń do kilku firm w okolicy. Szukałem ostatnio tak wykonawcy + klimatyzacja. Ten sam produkt, a ceny od 2800 do 4800 zł 1
Rekomendowane odpowiedzi