Dziwne, bo ja swoja wbilem 100lvle glifow a 90 biegalem na speedzie - cos chyba nie pykło
Swoja droga, nawet jakbys wbil glify na 80 poziom i latal szybkie 80 to nie zmienia nic bo content T4 miazdzysz, bossy - miazdzysz. A kolejne cyferki w pitach nic tak naprawde nie wnosza do gry. Zwlaszcza w tym sezonie gdzie znerfili exp PITów i poza glifami - nie biega sie ich bo nic nie dają
W skrócie. Abby w serialu wygląda lepiej niż w grze, a Ellie gorzej niż w grze.
No raczej nie przesadzam.
Nawet jej gra aktorska jest mocno krytykowana w II sezonie.
Nic takiego nie napisałem.
Ten filmik nie ekranizuje gry, więc poza odpowiednim wyglądem nic więcej nie daje.
W kontynuacji gry Ellie ma 19 lat, więc akurat tu można usprawiedliwić wiek aktorki (bo tak by musiała być inna w I sezonie, a inna w II sezonie), ale obrzydliwy wygląd nie mający nic wspólnego z Ellie już nie.
Akurat w tym przypadku w ogóle o wyglądzie nie wspomniałem. Mowa o charakterze i motywacjach postaci.
Scenarzysta w kontynuacji najpierw rozpieprzył postać Joela (zrobił z niego idiotę), a potem to samo zrobił z Ellie i to mimo tego że w pierwszej grze (The Last of Us Part 1) ani Joel ani Ellie głupi nie byli, a wprost przeciwnie, bo wyjątkowo inteligentni.
283 dni!!!
właśnie czytałem nius, że jakiś koleś zamordował swoją była, jak mu powiedizeli, że pójdzie za kratki to skomentował, że ominie go premiera GTA6
będzie musiało się dać na tym grać bo to głowny system na jakim większośc będzie ogrywać. włącznie ze mną- po to zamieniłem mojego RTX 3080 na PS5 discless
Rekomendowane odpowiedzi