Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Ja jestem staromodny... najbardziej pasuje mi zwykła, klasyczna deska ze zwykłymi zegarami, pokrętłami zamiast milionem tabletów.

Ta w starym dziadku 508 dla mnie w sam raz.

IMG_20241121_133936530_HDR_AE.jpg

508 lepszy jeśli patrzysz na wnętrze (więcej miejsca, wygodniejszy) ;) 

Uzywaj póki możesz bo jak przyjdzie Ci zmienić to tabletoza murowana. :E

Opublikowano
Teraz, marko napisał(a):

Rafale: 80kg na dach, 85kg na hak. Hak na styk 😬 jak ja tym pojadę? :E

Normalnie jak człowiek - na dwa razy, a nie ryzyko powodować na drodze z jakimiś bagażnikami na dachu i na haku, zmieniając środek ciężkości, wydłużając drogę hamowania.  Weź już kup Multivana i nie ryzykuj życiem innych!!!!! :E 

Opublikowano

Ma ktoś z Was problemy z Android auto? W sensie raz działa a raz wyskakuje mi jakiś babol na ekranie, że mam coś potwierdzić w telefonie a tam nic. W telefonie nic nie ruszam w aucie też a co kilka dni muszę wyłączyć całkowicie radio i po takim resecie działa już jak trzeba. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Widać, że ruszyła w końcu promocja gry.
    • Super, dzięki za wiadomość, poczekam na więcej informacji od pozostałych użytkowników Może ktoś coś używa co może polecić
    • Dziwne, bo ja swoja wbilem 100lvle glifow a 90 biegalem na speedzie  - cos chyba nie pykło   Swoja droga, nawet jakbys wbil glify na 80 poziom i latal szybkie 80 to nie zmienia nic bo content T4 miazdzysz, bossy - miazdzysz. A kolejne cyferki w pitach nic tak naprawde nie wnosza do gry. Zwlaszcza w tym sezonie gdzie znerfili exp PITów i poza glifami - nie biega sie ich bo nic nie dają
    • W skrócie. Abby w serialu wygląda lepiej niż w grze, a Ellie gorzej niż w grze. No raczej nie przesadzam. Nawet jej gra aktorska jest mocno krytykowana w II sezonie. Nic takiego nie napisałem. Ten filmik nie ekranizuje gry, więc poza odpowiednim wyglądem nic więcej nie daje. W kontynuacji gry Ellie ma 19 lat, więc akurat tu można usprawiedliwić wiek aktorki (bo tak by musiała być inna w I sezonie, a inna w II sezonie), ale obrzydliwy wygląd nie mający nic wspólnego z Ellie już nie. Akurat w tym przypadku w ogóle o wyglądzie nie wspomniałem. Mowa o charakterze i motywacjach postaci. Scenarzysta w kontynuacji najpierw rozpieprzył postać Joela (zrobił z niego idiotę), a potem to samo zrobił z Ellie i to mimo tego że w pierwszej grze (The Last of Us Part 1) ani Joel ani Ellie głupi nie byli, a wprost przeciwnie, bo wyjątkowo inteligentni.
    • 283 dni!!! właśnie czytałem nius, że jakiś koleś zamordował swoją była, jak mu powiedizeli, że pójdzie za kratki to skomentował, że ominie go premiera GTA6 będzie musiało się dać na tym grać bo to głowny system na jakim większośc będzie ogrywać. włącznie ze mną- po to zamieniłem mojego RTX 3080 na PS5 discless  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...