Necronom 582 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Alien Isolation jest dobry przez pierwszych kilka godzin. Później zamiast straszny staje się upierdliwy jak nauczymy się zachowań. I gra jest za długa o jakieś 5-6h.
CavieZ 110 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 2 godziny temu, Necronom napisał(a): Alien Isolation jest dobry przez pierwszych kilka godzin. Później zamiast straszny staje się upierdliwy jak nauczymy się zachowań. I gra jest za długa o jakieś 5-6h. U mnie odwrotnie. Chciałbym aby był jeszcze dłuższy. Wyśmienita gra 1
musichunter1x 1 620 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Przez swoją paplaninę znowu przypomniał mi się Prey 2006 i odpaliłem, aby zobaczyć czy chodzi na blackwell bez problemu... Zostałem na chwilę dłużej... Ah, gdzie te gry z wizją i jajami. Portale rok przed Portal 1, grawitacja i manipulacja skalą przed Mario Galaxy, a to wszystko okraszone takim klimatem Quake + Half Life w indiańskim wydaniu. Początek bez wyciętej muzyki, która niestety jest broniona licencjami... Edytowane 18 Czerwca przez musichunter1x 1 1
sideband 3 101 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Trzeba dodać, że ta gra powstawała w bólach Nie te czasy teraz już nie robi się gier z nowymi pomysłami i mechanikami.
MJRegul 802 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Dziś na dysk weszły 007 i Crimson Desert. Crimson Desert - gra mnie przytłoczyła ilością pierdół i dziwnych mechanik ale ma fajny klimat. 007 - darmo to dobra cena za tą grę, nawet nie wiedziałem, że jest jakaś promka za zakup karty, ale dziś kod przyszedł na maila - taki upośledzony Hitman
AudRob 495 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Ile ramu u was pobiera w 007 First Light, oczywiście ustawienia na ultra?
AudRob 495 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 6 godzin temu, MJRegul napisał(a): @AudRob U mnie tyle
Keller 879 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca To i tak nie jest zużycie przez samą grę pewnie, choć kto tam wie - przy 64gb to może faktycznie więcej sobie weźmie.
Lypton 1 261 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Miałem odpalić na chwilę, pograłem 3h i pokonałem pierwszego bossa. Wciągający gameplay-loop. Połączenie rogalika w stylu The Binding od Isaac i lajtowego city-buildera. Dungeonowe runy na bossów, loot, nowych wyznawców, perki i rozbudowywanie kultu - budyneczki, dbanie o i rozwijanie akolitów, czarne msze, krwawe rytuały, religijne doktryny. Edytowane 22 Czerwca przez Lypton 1
Keller 879 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) No pewnie tak, jak komuś podoba się isaac to to też. To ja od siebie polecę LoopHero. cały czas coś gromadzisz by lepiej sobie w loopie radzić. Edytowane 22 Czerwca przez Keller
raiders 165 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Tak nostalgicznie odkopałem na Steam Dead Space z 2008r no mega klimat pomimo tego ze grę przechodziłem już X razy na PS4/PS5 i PC . Ale w 1440p fajnie to lata i ciągle ten sam fun z gry jest . Dodatkowo odkopany BioShock czeka w kolejce ale tą grę znam na pamięć
sierotaZpclaba 73 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca W moim przypadku gra z gatunku "zanim soulsy były modne", czyli Blade of Darkness. W sumie to już ograłem kampanię Barbarzyńcy z okładki, są jeszcze do sprawdzenia trzy inne postacie, ale raczej obadam ich pierwsze lokacje, bo reszta przygody wygląda już identycznie. Pamiętam, w okolicach premiery kompletnie poległem w niej, przegrywałem wszystko, a każdy napotkany przeciwnik był niczym starcie z bossem. Nie kojarzę, bym ukończył pierwszy level. Teraz albo człowiek osiągnął mistyczne git-gut, albo remaster grę usprawnił. Bo system namierzania w miarę działa, a i ta kamera jakaś bardziej skora do współpracy. Może kwestia ogrywania na padzie. Ogólnie trochę drewno, ale po ogarnięciu sterowania można nawet sensownie się poruszać, a i system walki mogę pochwalić, udany kombos o trafionym timingu sprawia dużo satysfakcji. Bardzo fajne lokacje, twierdze i zamki klimatyczne. Pod koniec czuć lekkie znużenie i widać, że nie było pomysłu tego sensownie zakończyć. Generalnie, od ogłoszenia remastera, zbierałem się do niej jak pies do jeża, a gra okazała się dużo lepsza, niż zapamiętałem.
ghostdog 1 158 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca The Thaumaturge, całkiem niezła klimatyczna gra. Ma swoje niedociągnięcia ale przyjemnie się gra.
Czubatka Boża 187 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Obecnie gram w Assassin’s Creed Shadows. Mogę poiwedzieć że gra się dobrze a Yasuke jest jak buldożer. Niestety upały nie odpuszczają a granie w takich warunkach naprawdę wymęcza człowieka. Edytowane 29 Czerwca przez Czubatka Boża
Keller 879 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Crisol: Theater of Idols - niesamowita gierka, a bardzo tania (60zł na steam, a pewnie da się taniej). Sporo fajnych zagadek, dobry klimat (eksplorujesz z przyjemnością po nocnym terenie), ciekawa, choć trochę ślamazarna walka z lalkami (trzeba się nauczyć, nie jest to sieczka z mp44), coś tam skradania, straszniejsze momenty, zbieranie przedmiotów po mapie by się ulepszać. I dziwny klimat "boga słońca". Bardzo niedoceniana gierka. Edytowane 25 Czerwca przez Keller
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Liznąłem Lords of the Fallen, wiem że będzie grane ale taki czas, że nie ma chęci
oldfashioned 867 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja wczoraj dla testow odpalilem Lineage 2 na ue5 - fanowski projekt. Wyglada to po prostu mega, a czlowiekowi i tak sie wydaje ze tak to wlasnie wygladalo 20 lat temu
nalewator 65 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Gravelord całkiem fajny boomer shooter , https://store.steampowered.com/app/1823990/Gravelord/
ghostdog 1 158 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Skończyłem The Thaumaturge. Wyszło ok. 20h, gra sympatyczna choć za dużo klikania w różne ślady. Gracz zagadek sam nie rozwiązuje, jedynie przez całą grę lata po mapie i szuka śladów. Walka turowa może być, choć w pewnym momencie za dużo mamy pomocnych demonów i trochę można się pogubić. Klimat na plus. Teraz czas na Final Fantasy XVI
some1 715 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Coś lekkiego z szuflady na upalne dni. Splinter Cell jedynka, nigdy w to nie grałem. 1
slafec 76 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Przez zamieszanie z GTA 6 naszło mnie na coś w podobnym klimacie i wybór padł na Sleeping Dogs. Porządny tytuł, niepotrzebnie przez lata tkwił na kupce wstydu 1
oldfashioned 867 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Rano zdecydowalem sie odpalic Lord of the Fallen. Narazie klimacik fajny, chociaz grafa juz troche odstaje.
Lypton 1 261 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) 13 godzin temu, slafec napisał(a): Przez zamieszanie z GTA 6 naszło mnie na coś w podobnym klimacie i wybór padł na Sleeping Dogs. Porządny tytuł, niepotrzebnie przez lata tkwił na kupce wstydu Fantastyczna gra. Szkoda wielka, że musiała trafić akurat pod skrzydła Square-Enix, które przechodziło wówczas różne perturbacje i sequel został skasowany, a studio zamknięte. Ostał się tylko tryb multi, przemianowany na Triad Wars, ale długo nie pożył. Edytowane 29 Czerwca przez Lypton 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca 1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Rano zdecydowalem sie odpalic Lord of the Fallen. Narazie klimacik fajny, chociaz grafa juz troche odstaje. Mówisz o tym starym?
Rekomendowane odpowiedzi