Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjJoz46 · Opublikowano
A może lepiej na win 11 przez Windows Media Creation Tool na usb 🤔. Jak sądzicie ? -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Qrdello @No to tu akurat masz rację, tylko bym to ubrał w trochę mniej „nie masz pojęcia” bo DBZ ma momentami skalowanie jak FPS na premierę na PC. Cell Games: Goku wygląda „na równi” głównie przez choreografię walki, ale narracyjnie to jest jasno powiedziane: Goku sam się wycofuje, bo wie że nie dowiezie, a Cell ma zapas (i to pokazuje, jak trzeba). Senzu dla Cella też nie jest „bo byli równi”, tylko właśnie element planu: *„Gohan, masz dostać przeciwnika na 100%, żeby w końcu odpalić”*. Piccolo: to jest klasyczny „licznik mocy” serii. Ma swoje momenty (Nail → dociśnięcie Friezy do 3 formy, Kami → bardzo mocny Piccolo vs 17, i przewaga nad Imperfect Cellem zanim ten zwiał), ale finalnie plot robi z niego etatowego jobbera do pokazania, że villain jest groźny. I tak, Piccolo to w DB „DLC power-upów”: fuzja, fuzja, Shenron unlock, nowy skin i jedziemy dalej. A co do tych „1 mln KI tu, 250k tam” – te liczby to zwykle miks guidebooków + fanwiki + dopowiedzeń i po Namek i tak Toriyama w praktyce wywalił scoutery do kosza, bo inaczej by mu się to wszystko rozpadło po pierwszym „Grade 2/3” w androidach. Chaty ładnie streszczają arce, ale jak wchodzą w cyferki, to potrafią odlecieć jak Vegeta po „mój synu…” 😄 gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez azgan · Opublikowano
Remaster jedynki też kupiłem skoro mówicie że też dobra -
Przez Kris194 · Opublikowano
No proszę, nawet DHS się wycofało z próby obwiniania Alexa. Z tego to już nie wybroni tych dwóch żaden prawnik a jeden z nich albo nawet obaj pójdą siedzieć za zabójstwo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi