GordonLameman 10 200 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Czy jak się jest apolegetą chińskiej motoryzacji to można zdalnie i na podstawie małego zdjęcia oceniać stan opon w aucie? To nigdy nie jest wina chińskich aut. Nigdy!
huudyy 3 445 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Gordą coś dla ciebie Ta grupa to musi być bait 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Poprawiłem im grafikę: @Katystopej Lepiej wyedytuj, bo zaraz Cię jakiś lokalny Polak ze skośnymi okami zadenuncjuje do moderacji Edytowane 15 Czerwca przez GordonLameman 2
trepek 1 947 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Co oni na tym zlocie bedą robić? Beda sobie klemy w akumulatorze nawzajem luzowac? 3
galakty 5 169 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Mam wrażenie że albo "Janusze" albo miłośnicy wiejskiego tuningu to kupują
huudyy 3 445 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca O ile w małej osobówce to faktycznie głupio to wygląda tak do jakiegoś kampera mogło by się przydać
lesiu155 430 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Właśnie pierwsze co pomyślałem to oświetlenie campingu
GordonLameman 10 200 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Trochę jak pomysły rodem z pimp my ride.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Dekory na chińskim „rolls royce” Solidnie! 2
GordonLameman 10 200 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Ojojo, chery tiggo okazuje się być bardzo niewygodne jeśli ktoś nie jest osobą niskorosłą 1
Cappucino 487 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca To nie wiedział, że chinczyki maja inne standardy miar? 1
IceMan 194 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Tak mu się cebula włączyła że kupił bez jazdy próbnej ? 1 1
Fatality 844 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca W dniu 20.06.2026 o 07:14, GordonLameman napisał(a): Dekory na chińskim „rolls royce” To nie może być realne zdjęcie z tego hongqi? Na chińskie warunki to już jest marka premium+, więc jeśli tak to grubo
GordonLameman 10 200 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 47 minut temu, Fatality napisał(a): To nie może być realne zdjęcie z tego hongqi? Na chińskie warunki to już jest marka premium+, więc jeśli tak to grubo zdjęcie demówki u dealera. No, nie zachęcił 1
Cappucino 487 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 2 godziny temu, galakty napisał(a): One są po prostu eko i się rozkładają. Nie znacie się, to patyna.
Fatality 844 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Aż sobie odpaliłem tą grupę. Kupuja auta i oddają do detailerów aby ścignąć wsyzstkie emplematy aby nie było widać, że chińczyk. A jak na grupie ktoś napisze, że kupił gówno-chińczyka to wielkie oburzenie i wyzywanie, że go stać tylko na audi z 2000r hit 2
GordonLameman 10 200 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 1 godzinę temu, Fatality napisał(a): Aż sobie odpaliłem tą grupę. Kupuja auta i oddają do detailerów aby ścignąć wsyzstkie emplematy aby nie było widać, że chińczyk. A jak na grupie ktoś napisze, że kupił gówno-chińczyka to wielkie oburzenie i wyzywanie, że go stać tylko na audi z 2000r hit Czyli tak jak pisałem - badziewiaki
Cappucino 487 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Głównie klientela bazarowa. Oni nie myślą co będzie za dwa-trzy lata.
Fatality 844 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Edytowane 22 Czerwca przez Fatality 2
GordonLameman 10 200 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Oj, kolejny post sponsorowany przez VW:
8V32 PcLab 482 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Polska ma eksport do Chin ok. 3,6 mld USD import z Chin: ok. 54,5 mld USD czyli deficyt ok. 51 mld USD a ci dalej pchają tam swoje pieniądze Jak EU wprowadzi cła, a coś tam kombinują bo muszą, to te wszystkie chińskie salony znikną tak szybko jak się pojawiły 2
Rekomendowane odpowiedzi