Gret 808 Opublikowano wczoraj o 21:19 Opublikowano wczoraj o 21:19 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): aj zapomniał się wylogować 1
Katystopej 1 507 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @huudyy eksploruje dzisiaj twoje rejony 1
huudyy 3 266 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Katystopej napisał(a): @huudyy eksploruje dzisiaj twoje rejony Baw się dobrze, zwłaszcza na rollercoasterze 1
Katystopej 1 507 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Te w Mandorii to zabawki przy Hyperionie z Energylandii
huudyy 3 266 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Godzinę temu, Katystopej napisał(a): Te w Mandorii to zabawki przy Hyperionie z Energylandii To jest park zabaw dla dzieci, moja 10 letnia chrześnica bawiła się świetnie (ja w sumie też :E) - Energylandia to zupełnie inna liga.
KiloKush 795 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak tam u was blachy w autach po tej zimie? U mnie w Saabie ona błotniki od strony koła Ruda się pojawiła. Ile teraz za element lakiernik bierze?
serwal4 195 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wierzę i ufam, że pod nakładkami na drzwiach jest spoko; Od spodu jeszcze nie wiem; O ilości nowych rys i odprysków na lakierze to już nie wspomnę... Dość, że Somsiad ma świeższą Megane IV w tym samym czarnym lakierze, tylko nie polerował jej pod domem na sucho jak mój poprzednik I trochę siara, bo w słońcu Jego auto jest intensywne czarne, mój prezentuje urocze zakola i ślady po ścierze...
galakty 4 139 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, KiloKush napisał(a): Jak tam u was blachy w autach po tej zimie? U mnie w Saabie ona błotniki od strony koła Ruda się pojawiła. Ile teraz za element lakiernik bierze? Jeszcze nie myłem i nie oglądałem
larry.bigl 557 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu Strach patrzeć chociaż póki co moja gwiazda mimo pełnoletności trzyma się dzielnie przed rudą.
Rekomendowane odpowiedzi