Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, galakty napisał(a):

W sumie daj znać jak taki mikrusek sobie radzi z QQ. 

Jak byś nie wiedział jaki tam jest silnik, to byś nigdy nie odczuł.

Jeździ się bardzo normalnie. Silnik raczej trwały, stosowany w Nissan, Renault i chyba Mercedes ?

Opublikowano

Druga śmieszna rzecz dzisiaj (po występie patusa na forum) to ten post:

image.thumb.png.5d8f47704986aa38af851ef8e1ca9e51.png

Predkosc na pewno nie miała nic wspólnego z tym co się stało!

no i musimy zlikwidować latarnie i słupy! Bo od nich giną dobre chłopaki!

a no i ograniczenia prędkości, bo po co to komu! 

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś notatkę prasową/zdjęcia ze zdarzenia? Jestem ciekaw uszkodzen fury, na ile milionów części się rozpadła ¯\_(ツ)_/¯ 

14 minut temu, GordonLameman napisał(a):

No na pewno XD 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, bleidd napisał(a):

Nówka w najmie, 4 lata, to chyba większość nowych aut przejedzie bezawaryjnie.

Lepiej sobie przejrzeć grupki na fb. Takie omody, czyli jednak nie taki najtańszy segment chińczyków i są duże problemy. Super, że masz gwarancje. Ale co ci po leasingu na 4 lata jak po kilku miesiącach będzie stał w serwisie 6 miesięcy i zostajesz bez auta? Oczywiście, że można mieć pecha itd ale lepiej szukać modeli, które nie mają takich przygód. btw nowe audi też mają różne problemy - co też na przełożenie na cene. Moje 7 letnie jest warte 20% mniej niż najnowszy (goły) model salonowy 2025. Nikt tego nie chce bo się boi awaryjności elektroniki i trzeba sie bujać w ASO po wiele miesięcy

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, GordonLameman napisał(a):

O kurde, jakie kombo - zapieprzanie po mieście zakończone dachowaniem na parkingu galerii, pas zapięty ale niepoprawnie... 

Darwin zadziałał. Co zabawne, pasażer który normalnie zapiął pas przeżył :E

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, marko napisał(a):

Proszę o nie komentowanie tego postu, bo on w niedługim czasie i tak zniknie. Jest to tylko czysto informacyjnie dla Was

Nie będziesz mi mówił co mam robić! :E

A tak serio to szkoda marko, ale działaj, ku lepszemu. 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

no i musimy zlikwidować latarnie i słupy! Bo od nich giną dobre chłopaki!

a no i ograniczenia prędkości, bo po co to komu! 

Niestety za łatwo jest zdać prawo jazdy. Powinny być psychotesty i to dogłębne, do tego bym dorzuciłbym jakiś test pod wpływem stresu, płyty poślizgowe itp.

Tymczasem jak zdawałem to testy wykute na pamięć, a egzaminator kazał mi zaparkować RAZ na trawniku i tyle, jeździłem sobie elką po mieście. Wow :E 

Opublikowano

Prawko zdałem za 3. podejściem (za 1. miałbym na sumieniu Egzaminatora, za 2. klasycznie plac zestresował);

Jedyne parkowanie to skosem w wyznaczonym pasami miejscu... o szerokości spokojnie 3 metrów :E 
I to w bocznej uliczce bez ruchu, także zwolniłem, kierunek, wjechałem, kierunek wyjechałem...

I też jestem za obowiązkową 2. częścią egzaminu praktycznego na siakiejś płycie poślizgowej czy cuś...

Opublikowano
30 minut temu, trepek napisał(a):

Nie wiem co ćpią w Cuprze ale robią to dobrze - Cupra Formentor VZ5 z silnikiem 2.5 R5 i z mocą 390 kunia :E 

Przecież jest już kilka lat na rynku o_O

Opublikowano
6 godzin temu, trepek napisał(a):

Nie wiem co ćpią w Cuprze ale robią to dobrze - Cupra Formentor VZ5 z silnikiem 2.5 R5 i z mocą 390 kunia :E 

Ćpią i to porządnie, Cupra miała być synonimem mocnych, sportowych odmian Seatów, tymczasem masz Formentora 2.5 390KM jak i 1.5 150KM. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Ćpią i to porządnie, Cupra miała być synonimem mocnych, sportowych odmian Seatów, tymczasem masz Formentora 2.5 390KM jak i 1.5 150KM. 

I był moment, że można było seata skonfigurować z mocniejszym silnikiem niż cuprę :)