bleidd 1 427 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Jak na obecne trendy nie jest źle. Ale te dotykowe przyciski mogłby być fizyczne i byłoby ideolo. Trochę go wydłużyli - 4690mm, pytanie czy rozstawem osi czy tylko napompowali zderzaki.
larry.bigl 705 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Czy wszyscy producenci muszą robić wnętrza na jedno kopyto?
bleidd 1 427 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Cytat Teraz najważniejsze: bardzo dużo uwagi poświęcono wyciszeniu. Dodatkowe materiały dźwiękochłonne pojawiły się między innymi w tylnej części nadwozia i środkowych słupkach. Zmieniono również konstrukcję bloku silnika, a także poprawiono sposób uruchamiania jednostki spalinowej podczas przechodzenia z trybu elektrycznego na hybrydowy. Według Lexusa hałas silnika i kół docierający do kabiny zmniejszył się o około 20 procent. Pewnie niemców dalej nie dogoni ale powinno być już całkiem dobrze, jeśli zapewnienia się sprawdzą btw. przyciski są jednak fizyczne (?) https://youtu.be/LrfHmUQpm1g?si=VQrBXOpLs4RHW6lh&t=223 Edytowane 1 Września przez bleidd
dannykay 1 121 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Korzystacie z jakichś kamerek sportowych? Coś na wakajki z dziećmi potrzebuję.
Katystopej 2 145 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 8 minut temu, dannykay napisał(a): Korzystacie z jakichś kamerek sportowych? Coś na wakajki z dziećmi potrzebuję. DJI Neo 2 se kup
dannykay 1 121 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) pod wodę raczej się nie nadaje Osmo action 4 mi wpadło w oko. Chciałem na testa wziąć jakąś używkę, ale na oleole nówka 50zł drożej od używek z olx Edytowane 1 Września przez dannykay
lesiu155 449 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Łoł, co to się stanęło, że H7 Philipsa Diamond Vision przez rok cena x2? Edytowane 1 Września przez lesiu155 1
Katystopej 2 145 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Godzinę temu, dannykay napisał(a): pod wodę raczej się nie nadaje Osmo action 4 mi wpadło w oko. Chciałem na testa wziąć jakąś używkę, ale na oleole nówka 50zł drożej od używek z olx Właśnie miałem Ci Osmo Action zaproponować, bo ma lepszą jakość obrazu niż GoPro w gorszych warunkach oświetleniowych.
Kyle 615 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Co jak co, ale w automacie, to mi nawet Corsa D nigdy nie zgasła:
dannykay 1 121 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) 5 godzin temu, Katystopej napisał(a): Właśnie miałem Ci Osmo Action zaproponować, bo ma lepszą jakość obrazu niż GoPro w gorszych warunkach oświetleniowych. Zamówiłem. Sam nie wiem czy w ogóle będziemy mieli chęć tego używać, ale zobaczymy. Dużo nie stracę Filmowanie i montaż chodzi mi po głowie od dawna, więc może coś kliknie w czerepie, heh Edytowane 1 Września przez dannykay
Kyle 615 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Godzinę temu, 8V32 PcLab napisał(a): Gwiazdy chyba zobaczyła ... ta legendarna kobieca łagodność Edytowane 1 Września przez Kyle
Doamdor 3 058 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 15 godzin temu, Katystopej napisał(a): Lpgt to 37% ceny benzyny 1
DjXbeat 830 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Walka o paliwo https://www.facebook.com/share/r/1HdoRdM4wA/?mibextid=wwXIfr 4
jarux 273 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Szkoda, ze citroen ami nie ma ani klimy ani ogrzewania. Im bardziej patrzę na to autko tym bardziej mi się ono podoba jako do jazdy po mieście 1
huudyy 3 479 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 4 godziny temu, DjXbeat napisał(a): Walka o paliwo https://www.facebook.com/share/r/1HdoRdM4wA/?mibextid=wwXIfr Tam podobno była grubsza akcja, a ten ziomek od nieudolnego użycia teleskopa to pies po godzinach XD 14 minut temu, jarux napisał(a): Szkoda, ze citroen ami nie ma ani klimy ani ogrzewania. Im bardziej patrzę na to autko tym bardziej mi się ono podoba jako do jazdy po mieście Nie tylko tobie - fajnie wygląda w wersji od Fiata w takim miętowym kolorze 1
SuLac0 719 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 4 godziny temu, DjXbeat napisał(a): Walka o paliwo z dwojga zlego, wole "zapisy", niz "palki" 1
DjXbeat 830 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 36 minut temu, SuLac0 napisał(a): z dwojga zlego, wole "zapisy", niz "palki" Dla mnie i jedno i drugie to „patologia umysłowa” choć to i tak nie przebije walki o papier toaletowy w Biedronce za czasów Covida. 41 minut temu, huudyy napisał(a): Tam podobno była grubsza akcja, a ten ziomek od nieudolnego użycia teleskopa to pies po godzinach XD Pensja w Policji marna to każdy „rabat” jest na wagę złota 1
SuLac0 719 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 48 minut temu, DjXbeat napisał(a): Dla mnie i jedno i drugie to „patologia umysłowa” choć to i tak nie przebije walki o papier toaletowy w Biedronce za czasów Covida. "patologia umyslowa" to bylo wymyslanie populistycznego "CPN", aby zadowolic "plebs", a potem jeszcze wykorzystywanie tego w wojenkach politycznych.
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Było tu? czy gdzieś indziej to wyhaczyłem ? https://www.facebook.com/reel/1040137838832483 2
Fatality 897 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) Parsknąłem xd chociaż liczyłem, że ta nie zostawi auta na ręcznym i auto stoczy się samo w dół. Mam wrażenie, że jakby zabrać prawo jazdy wszystkim kobietom, pijakom i piratom drogowym jeżdzących 100km/h w zabudowanym to auto staje się najbezpieczniejszym środkiem transportu Edytowane 2 Września przez Fatality
huudyy 3 479 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 26 minut temu, Fatality napisał(a): Mam wrażenie, że jakby zabrać prawo jazdy wszystkim kobietom, pijakom i piratom drogowym jeżdzących 100km/h w zabudowanym to auto staje się najbezpieczniejszym środkiem transportu Dlatego mężczyźni robią 2,5-3 razy więcej wypadków w Polsce średnio. XDD instytut Chłopskiego Rozumu znów zaatakował.
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września (edytowane) Splaszczenie zagadnienia. Edytowane 2 Września przez JeRRyF3D
Rekomendowane odpowiedzi