Gret 810 Opublikowano Piątek o 21:19 Opublikowano Piątek o 21:19 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): aj zapomniał się wylogować 1
Katystopej 1 507 Opublikowano wczoraj o 09:51 Opublikowano wczoraj o 09:51 @huudyy eksploruje dzisiaj twoje rejony 1
huudyy 3 268 Opublikowano wczoraj o 09:55 Opublikowano wczoraj o 09:55 2 minuty temu, Katystopej napisał(a): @huudyy eksploruje dzisiaj twoje rejony Baw się dobrze, zwłaszcza na rollercoasterze 1
Katystopej 1 507 Opublikowano wczoraj o 10:07 Opublikowano wczoraj o 10:07 Te w Mandorii to zabawki przy Hyperionie z Energylandii
huudyy 3 268 Opublikowano wczoraj o 11:26 Opublikowano wczoraj o 11:26 Godzinę temu, Katystopej napisał(a): Te w Mandorii to zabawki przy Hyperionie z Energylandii To jest park zabaw dla dzieci, moja 10 letnia chrześnica bawiła się świetnie (ja w sumie też :E) - Energylandia to zupełnie inna liga.
KiloKush 795 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jak tam u was blachy w autach po tej zimie? U mnie w Saabie ona błotniki od strony koła Ruda się pojawiła. Ile teraz za element lakiernik bierze?
serwal4 195 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Wierzę i ufam, że pod nakładkami na drzwiach jest spoko; Od spodu jeszcze nie wiem; O ilości nowych rys i odprysków na lakierze to już nie wspomnę... Dość, że Somsiad ma świeższą Megane IV w tym samym czarnym lakierze, tylko nie polerował jej pod domem na sucho jak mój poprzednik I trochę siara, bo w słońcu Jego auto jest intensywne czarne, mój prezentuje urocze zakola i ślady po ścierze...
galakty 4 141 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 12 minut temu, KiloKush napisał(a): Jak tam u was blachy w autach po tej zimie? U mnie w Saabie ona błotniki od strony koła Ruda się pojawiła. Ile teraz za element lakiernik bierze? Jeszcze nie myłem i nie oglądałem
larry.bigl 560 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Strach patrzeć chociaż póki co moja gwiazda mimo pełnoletności trzyma się dzielnie przed rudą.
kapcer 82 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Co prawda jeszcze nie myłem, więc coś może się pokazać, ale pełnoletnia w tym roku Lancia Delta skutecznie opiera się rdzy. 4 lata młodszy Opel miał purchelek na błotniku z przodu jesienią i z tego co widziałem pojawiły się już tam rude wykwity.
GordonLameman 9 490 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ciekawie rozwija się Dacia (szczególnie gdy porówna się to do Stellantis). Juz teraz Bigster trafia do flot, więc ten kompakt może być pierwszym wyborem dla handlowców Tu info: https://autogaleria.pl/nowa-dacia-ktora-wkurzy-rynek-chce-byc-nowa-tania-octavia-zdeklasuje-chinskie-samochody a tu render:
jarux 132 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie dziwię się, zwłaszcza patrząc na 78k za Sandero z 1.2 automat i to nie w wersji golas.
Cappucino 317 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Trzeba im przyznać, że całkiem ładnie rysują te samochody i gdyby nie ta plastikowatość... 1
Gret 810 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 7 minut temu, Cappucino napisał(a): Trzeba im przyznać, że całkiem ładnie rysują te samochody i gdyby nie ta plastikowatość... Gdyby nie plastikowosc to byś miał ceny renault. 1
marko 953 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Skoda też była kiedyś skrajnie plastikowa i szara 2
larry.bigl 560 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A mi się akurat zarówno duster jak i biggster podobają. Ta plastikowatosc w środku ma swój pewien urok - mam wrażenie, że kupując go jakby inne podejście do niego bym miał. Jak coś się zarysuje chyba bym łatwiej przeżył. 1
GordonLameman 9 490 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 25 minut temu, larry.bigl napisał(a): A mi się akurat zarówno duster jak i biggster podobają. Ta plastikowatosc w środku ma swój pewien urok - mam wrażenie, że kupując go jakby inne podejście do niego bym miał. Jak coś się zarysuje chyba bym łatwiej przeżył. I i II generacja są meh, ale trzecia już wygląda drapieżnie. Środek jest plastikowy, ale cena to kompensuje. Jako wół roboczy - super. Może trochę gorzej jako auto do podróżowania, no chyba że się doda mocne wyciszenie. Najważniejsze że z napędów jest w końcu co wybrać
larry.bigl 560 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Ja myślę że taki duster czy biggster to spokojnie nadaje się jako auto w koło komina, zwłaszcza w zestawie z fabrycznym LPG. Jeśli nie szukasz wrażeń z jazdy, prostoty, taniości to tu to masz..no i nie jest Chińczykiem. I też inna sprawa jest to, że z osób które znam i świadomie wybrały Dacię nie znam nikogo kto by powiedział że źle zrobił. Najczęściej słyszę że dostał właśnie to za co zapłacił + tania eksploatacja. Edytowane 7 godzin temu przez larry.bigl 1
LYCONE 203 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Ja myślę że taki duster czy biggster to spokojnie nadaje się jako auto w koło komina, zwłaszcza w zestawie z fabrycznym LPG. Jeśli nie szukasz wrażeń z jazdy, prostoty, taniości to tu to masz..no i nie jest Chińczykiem. I też inna sprawa jest to, że z osób które znam i świadomie wybrały Dacię nie znam nikogo kto by powiedział że źle zrobił. Najczęściej słyszę że dostał właśnie to za co zapłacił + tania eksploatacja. Do miasta nie lepsza hybryda 1.8? Pali to śmieszne ilości benzyny podobno. Samego Bigstera oglądałem w salonie. Byłem pozytywnie zaskoczony. 2
Tomasz Niechaj 47 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, LYCONE napisał(a): Do miasta nie lepsza hybryda 1.8? Pali to śmieszne ilości benzyny podobno. Samego Bigstera oglądałem w salonie. Byłem pozytywnie zaskoczony. Racja, w mieście spalanie hybrydy będzie - w litrach - o połowę niższe przynajmniej niż gazu
larry.bigl 560 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, LYCONE napisał(a): Do miasta nie lepsza hybryda 1.8? Pali to śmieszne ilości benzyny podobno. Samego Bigstera oglądałem w salonie. Byłem pozytywnie zaskoczony. Tzn moim zdaniem jak biggster to tylko z 1.8 full hybrid. Wygląda naprawdę spoko. Wiele osób mimo wszystko chwali. Chyba gorzej oceniane są te 1.2 zwłaszcza w manualu. Ale film hybrid 1.8 wydaje się być całkiem spoko opcja. Tylko ceny są dość wysokie i potem zaczyna się klasyczne "dopłacanie" do innych marek bo różnica nie jest tak ogromna. Ale tam znów Tucsony czy tym podobne mają mniejszy bagażnik niż biggster.
bergercs 1 954 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Jeśli ktoś głównie miasto plus podmiejskie - autostrada wczasy/ferie raz czy dwa razy do roku - to 1.2 też styknie. Najlepsze dla Bigstera jest jego utrzymanie. Masz "zwykłego: tarcze przód TRW 126/szt; hybryda Brembo 205/szt. Klocki hamulcowe TRW 112/kpl . Padnie sprężarka klimy - elektryczna, zamienników jeszcze brak - ale pasuje z innych modeli Renault - więc używka z demontażu 1200 . Kpl napęd rozrządu łańcuchowu do 1.8 130C13345R w ASO to okolice 650zł. Większość gratów już dostępna, to czego jeszcze nie ma to normalne ceny w ASO. Ponadto wszytsko pięknie skatalogowane: Przy chinolach jak na razie dramat - na szybko próbujemy się zamagazynować, ale to jest istna parodia - jeden producent robi np klocki hamulcowe i uszczelniacze zaworowe - to serio przypomina Temu. Brak modeli w katalogach, jeden wielki bur.el - potem na grupach płaczą, bo świece 160/szt, klocki hamulcowe 900 itd. Edytowane 3 godziny temu przez bergercs 4
galakty 4 141 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 15 minut temu, bergercs napisał(a): świece 160/szt Wtf
bergercs 1 954 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Z tydzień temu jeden płakał, że po tyle świece w ASO . Nie pamiętam marki. Może rzuci mi się gdzieś w oczy, to zapodam. BAIC 5 (Beijing 5 to chyba to samo): Sylwester Siejka tdepSsnroo3m2uj3io mo226a017322224022g5015Wgrf: laz865c63g22 · Czy ktoś już wymieniał świece w baic 5? Zaskoczyła mnie ich cena (bez robocizny) - 160pln sztuka! Wiem, że bywają droższe, ale to Baic a nie Maybach! Czy też dealer wykazał się kreatywnością? tkie komentarze Kamil Olińs Najbardziej zasłużony współautor Mogłeś kupić swoje i byś zapłacił tylko za wymianę Sylwester Siejka Autor Obiecujący współautor Łukasz Borkowski kupił sam? Niby jakie? W serwisie stwierdzili, że mają być te od importera i basta (czyli ich). I w dodatku nie pytam czy można zrobić taniej, ale czy ktoś wymieniał i ile zapłacił. Więc nie róbcie zbędnego śladu węglowego Piotr Andrzejewski To jest numer świecy T00006883 .Można sprawdzić ceny w innych sklepach skoro w ASO drogo Marcin Marcinkiewicz Piotr Andrzejewski To jest jakiś wewnętrzny numer Baica? Google nie znajduje takich świec. Marcin Łęgosz Najbardziej zasłużony współautor Tak przy 40tys przegląd o 1k droższy W BAIC 5 LPG za serwis przy 40k Zapłaciłem 2612zl dla porównania zadzwoniłem do innego serwisu i cenę usłyszałem ponad 3k Krzysztof Zieliński Obiecujący współautor Marcin Łęgosz to drożej niż leksusie... Marcin Łęgosz Najbardziej zasłużony współautor Krzysztof Zieliński no i w BMW miałem pakiet premium za 10tyś na 100tys/ kilometrów czyli cztery serwisy ( co 25tys) z częściami czyli 2,5k serwis" marka premium " Kawa herbata a na czas serwisu zawsze dawali mi auto do testów Krzysztof Zieliński Obiecujący współautor Zwykle świece NGK Lukasz Chmielewski Robiłem przegląd na 40k, całość z LPG 2330 w tym świece 570 zł. To było 5 dni temu we wtorek, w środę , robiłem trasę Kraków - Kołobrzeg i pod sam koniec zaczęło szarpać i na wolnych pracował nierówno. Assistance, laweta, najbliższy serwis w Szczecinie i diagnoza, że to wina świec. Jak to mechanik powiedział zużyte albo źle dobrane. Marcin Łęgosz Najbardziej zasłużony współautor Lukasz Chmielewski ja w Warszawie za to samo zapłaciłem 2612zl tydzień temu Kamil Mac Bezpośredni wtrysk, do każdego świece tak kosztują Edytowane 3 godziny temu przez bergercs
Rekomendowane odpowiedzi