Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, marko napisał(a):

kurde. ludzie noszą te telefony w kieszeni, często z kluczami i innymi twardymi czy ostrymi przedmiotami. Siadają, kucają z tymi wypchanymi kieszeniami - nic się nie dzieje. Ilu ludzi nosi telefon w tylnej kieszeni i też nic się nie dzieje. A nie dość, że z przodu masz ekran, to z tyłu często szklane plecki i wszystko żyje. Przy wypadku samochodowym bardziej spodziewam się, że ten ekran wyskoczy z zatrzasków deski niż sam się rozleci.

W tym MB mają Gorilla Glass? Czy plastik fantastik? 

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, GordonLameman napisał(a):

W dodatku @trepek pracuje w automotive, podrzuci to jako swój pomysł, zgarnie bonusa, a my zostaniemy z tymi autami...

W Automotive nie pracuję już 6 lat :E Ale co napsułem w BMW to moje :E 

A odnośnie grilli to są grille z podświetlanymi pokrętłami :)

25 minut temu, dannykay napisał(a):

Kurła fabryczne neony pod autem, to by było coś :E 

Rafałek, hue hue hue:

image.thumb.png.4732f34744ca58505cb821fdf636d24d.png

Edytowane przez trepek
Opublikowano

ogrodniklab>

jaki rozmiar działki byłby dla Ciebie optymalny? Zastanawiam się ile po długości wygrodzić i nie mogę się zdecydować. Nie chcę przesadzić, bo sam to będę kosił, więc nie ma co se roboty dokładać na siłę :E 

Opublikowano
54 minuty temu, dannykay napisał(a):

ogrodniklab>

jaki rozmiar działki byłby dla Ciebie optymalny? Zastanawiam się ile po długości wygrodzić i nie mogę się zdecydować. Nie chcę przesadzić, bo sam to będę kosił, więc nie ma co se roboty dokładać na siłę :E 

Mam wydzielone i ogrodzone ~24ar z 36. Mam dom, duży garaż, dwa tarasy i miejsca jeszcze wbród. Koszenie mi zajmuje +/- 4h. Myślę że tak z 18ar, max 20 by mi starczyło na spokojnie.

• Like 1
Opublikowano

Robot do koszenia trawy?

Kurła, panowie, przecież to taki detoks dla mózgu. Idziesz, kosisz, rozmyślasz. Jak przez ostatnie dni robiłem dach wiaty i byłem sam na górze, mentalnie odpocząłem jak nigdy dotąd. Zero problemów, zero myślenia tylko gont, papioki i młotkiem bach, bach, bach.

• Upvote 3
Opublikowano
1 minutę temu, trepek napisał(a):

Robot do koszenia trawy?

Kurła, panowie, przecież to taki detoks dla mózgu. Idziesz, kosisz, rozmyślasz. Jak przez ostatnie dni robiłem dach wiaty i byłem sam na górze, mentalnie odpocząłem jak nigdy dotąd. Zero problemów, zero myślenia tylko gont, papioki i młotkiem bach, bach, bach.

To ze względu na czas. Koszenie raz na tydzień teraz jest okej ale jakbym powiększył działkę to nihuhu.