Kyle 615 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 3 godziny temu, Katystopej napisał(a): Golf 7, 17r. 160kkm, odgłosy jak z Paranormal Activity Niemiecka jakość Ja bym radził do serwisu z tym i rozebrać/nasmarować, bo ewidentnie coś tam ciężko mechanicznie zmienia swoją pozycję (silniki/siłowniki elektryczne, czy co tam to przemieszcza dostają przez to w tyłek).
Narsil92 1 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Witam zmotoryzowane grono PCL (tfu..ITH ) Pytanie od totalnego laika samochodowego -> Jakiś czas temu dorobiłem się pierwszego "lepszego" (kwestia dyskusyjna, do tej pory jeździłem Ibizą 1.4 2007 )auta czyt, Hyuandai Elantra 1.6 2023. Czy ktoś doradzi jakie kupić klocki/tarcze hamulcowe (na przód oraz tył) do w/w dupowozu w sensownej cenie do tego auta. Jestem w tym kompletnie zielony, nie chce przepłacić (w końcu 1.6 to nie jest demon prędkości), ale też nie chce kupować kompletnego dziadostwa...innymi słowy co kupić żeby było sensownie cena/jakość do tego samochodu.
Katystopej 2 145 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Trw, Ate, Bosch wybierz coś z tego i będzie dobrze. Tam nie potrzeba technologii NASA, stykną zwykłe części dla zwykłych ludzi. Nie przepłacaj za "lepsze sportowe" bo i tak nie odczujesz różnicy
Kyle 615 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 11 minut temu, Narsil92 napisał(a): nie chce przepłacić (w końcu 1.6 to nie jest demon prędkości), To nie "szkodzi". Nie warto (jak sam zauważyłeś) po prostu kupować dziadostwa. Ja bym kupił zgodne ze specyfikacją, sprawdzonego producenta (np. wymieniony wyżej ATE).
jarux 273 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Można tez serknacna ceny tarcz oem - czasami mozna się pozytywnie zaskoczyć.
bbandi 626 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) Kierunkowskazy w zderzaku na dole? jechałem za czymś takim, ale to źle wygląda pewnie w zimie albo jak pobrudzi to są bardzo widoczne. edit o tego mi chodziło, ledwo widziałem jak je włączył Edytowane 31 Sierpnia przez bbandi 1 3
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Takie czasy, taki rynek, Wyjmij z szuflady nokie i upuść na podłogę, później S25 albo innego iphona
Gang 483 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Obejrzałem uwagę na temat wypadku w Krakowie. Ciekawe ile on jechał, bo przy 30 czy nawet 50 to tak nie ma szans wypaść... Szkoda że tylko 8 lat mu grozi. 1
Kyle 615 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 7 minut temu, Gang napisał(a): Obejrzałem uwagę na temat wypadku w Krakowie. Ciekawe ile on jechał, bo przy 30 czy nawet 50 to tak nie ma szans wypaść... Szkoda że tylko 8 lat mu grozi. Mi to nawet na 70 km/h o których mówią, nie wygląda (prędzej na 90). 1
KamcioGF 192 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Godzinę temu, wallec napisał(a): Dobrze, że u mnie tak nie skrzypi bo bym szału dostał
KiloKush 946 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia https://www.facebook.com/share/r/19meWMg5mx/ Polecam komentarze
Katystopej 2 145 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 5 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): po ile juz paliwo? Lpgt to 37% ceny benzyny 1
TheMr. 3 105 Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września 5 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): po ile juz paliwo? Nadal zbyt mało by zmusić do elektryfikacji 1
dannykay 1 121 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): https://www.facebook.com/share/r/19meWMg5mx/ Polecam komentarze
KamcioGF 192 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 2 godziny temu, TheMr. napisał(a): Nadal zbyt mało by zmusić do elektryfikacji Większość to może zmusić co najwyżej na bilet MPK 1 1
KiloKush 946 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Ale dałem ciała na przeglądzie. Ford nie przeszedł przeglądu bo diagnosta zauważył z przodu krzywo osadzoną żarówkę i nie palące się światło stop na klapie. Mówił, że chyba urwane mocowanie mam w reflektorze bo lata luzem żarówka. Dziś zaglądam do żarówki i się okazało, że ktoś na odwrót ją wsadził więc nie wchodziła w mocowanie a stop na klapie Minnie działał bo automatycznie włączył się ręczny 3
dannykay 1 121 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Ja nie lubię autoholda, wyłączam zawsze
bbandi 626 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 2 godziny temu, KamcioGF napisał(a): Większość to może zmusić co najwyżej na bilet MPK Ja od dłuższego czasu MPK, 16km do pracy tam i z powrotem, 125zl miesieczny, autem zazwyczaj w weekend ale w tygodniu i tak MPK oszczędniej, w korkach nie stoję bo buspasy 😙, i sadła trochę spadło bo na przystanek trzeba podejść 😁 1 1
TheMr. 3 105 Opublikowano 1 Września Autor Opublikowano 1 Września 2 godziny temu, KamcioGF napisał(a): Większość to może zmusić co najwyżej na bilet MPK I jaka oszczędność by była! Lato hulajnoga, zima MPK. A samochody miejskie zaczynaja się od ~70k zł. 1
huudyy 3 479 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Fajny nawet i ma panel dedykowany do klimy! Ciekawe jak te płytki dotykowe działają tam
trepek 1 998 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Czyli jak w przypadku RAV4 - mocny lifting obecnej budy. Środek mało Lexusowy. Skoda ma ładniejszy. Edytowane 1 Września przez trepek 1
Rekomendowane odpowiedzi