lesiu155 136 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada (edytowane) Obawiam się, że pociąg odjechał. Ja tak miałem z listwami ozdobnymi do łazienki. Najpierw jazda z inpostem, a potrzebne były na już. Zamawiałem złoto szczotkowane i jak przyszło to tylko lekko odkeiłem taśmę zabezpieczającą, wydawało mi się, że ok, listwy pojechały do mieszkania. No i gdy już płytki położone, zafugowane dzwoni teścio, że listwy błyszczące... No i wszystko szlag trafił, już nie wykuwaliśmy chociaż chyba tak należało zrobić z perspektywy czasu. Sklep stwierdził, że może mi zwrócić tylko za niewykorzystane listwy bo jedną wziąłem na zapas Edytowane 19 Listopada przez lesiu155 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 56 minut temu, bleidd napisał(a): Kurła zamówiłem drzwi wewnętrzne w kolorze "ORZECH" a kobitka wklepała w zamówieniu "ORZECH 3D", dużo ciemniejsze Przy montażu nie przyuważyłem bo tylko ramki wyciągnęli, reszta była ofoliowana (skrzydła), przychodzę po 2h zobaczyć jak idzie, patrzę a to nie ten kolor No i teraz klops bo zamówienie źle przyjęte ale kobitka się kłóci, że trzeba było sprawdzić przed montażem. Niby racja. No i patowa sytuacja. Ja bym się kłócił o choćby obniżenie ceny
bergercs 1 397 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 7 godzin temu, LYCONE napisał(a): Dzisiaj muszę kupić mąkę pełnoziarnistą. Tak z pełnoziarnistej: 2
LYCONE 125 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 2 minuty temu, bergercs napisał(a): Tak z pełnoziarnistej: Itbreadware ciąg dalszy: Mieszałeś pół na pół ze zwykłą czy 100% pełnoziarnistą? U mnie właśnie siedzi 50% pszenna + 50% pszenna pełnoziarnista. Jutro jakiś eksperyment zrobię typu chleb na maślance czy na smalcu
bergercs 1 397 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Według przepisu (5) - sama (600gr) pełnoziarnistej.
DjXbeat 488 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Same piekarze a samochodów nie ma komu robić
Katystopej 984 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 7 minut temu, DjXbeat napisał(a): Same piekarze a samochodów nie ma komu robić Ty jeździsz Thermomixem więc się zgadza 5
DjXbeat 488 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 48 minut temu, Katystopej napisał(a): Ty jeździsz Thermomixem więc się zgadza Tylko ani chleba ani ciasta z niego nie ma
Gang 344 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 4 godziny temu, Katystopej napisał(a): Nie szkaluj MG, bo Cię Gang Ignoraków dojedzie Myślałem że się mnie czepiasz ;p 4
trepek 1 345 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 6 godzin temu, galakty napisał(a): Tylko mogli już normalną hybrydę zrobić, te MILD są bez sensu. W tej generacji Bigstera nie mogli. Mild 4x4: A tutaj pełna: Mildy najnowszej generacji stają się coraz fajniejsze i umożliwiają nawet pod pewnymi warunkami jazdę/ruszanie na samym prądzie. Audi w Q5 2.0 TSI ma ciekawego Milda. 1
Katystopej 984 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 57 minut temu, Gang napisał(a): Myślałem że się mnie czepiasz ;p To jest Gang Ignoraków 1 3
KiloKush 607 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 21 minut temu, Katystopej napisał(a): To jest Gang Ignoraków A Petru23 za co ?
Katystopej 984 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Za żywota, no i ile można czytać, że jak masz 60-70k na auto to jednynym słusznym wyborem jest Kuga za 140 9
Krzysiak 1 519 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 15 godzin temu, KiloKush napisał(a): A Petru23 za co ? Sra do własnego gniazda No i jak go nie dodamy boss naszego półświatka @GordonLamemannie zaprosi nas na grilla 1
huudyy 2 837 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Ja tam nikogo w ignorach nie mam, po prostu nie czytam postów pewnych pokemonów ¯\_(ツ)_/¯ 1
galakty 3 312 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 14 godzin temu, Katystopej napisał(a): Za żywota, no i ile można czytać, że jak masz 60-70k na auto to jednynym słusznym wyborem jest Kuga za 140 If You're homeless, just buy a house Teraz, huudyy napisał(a): Ja tam nikogo w ignorach nie mam, po prostu nie czytam postów pewnych pokemonów ¯\_(ツ)_/¯ Mnie irytują powiadomienia, wolę dodać do listy i mieć spokój.
huudyy 2 837 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Teraz, galakty napisał(a): Mnie irytują powiadomienia, wolę dodać do listy i mieć spokój Voltq jednego dnia potrafił mi nabić 60 reakcji z confused, Co ty wiesz o irytujących powiadomieniach XD 5 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 7 minut temu, Krzysiak napisał(a): Sra do własnego gniazda No i jak go nie dodamy boss naszego półświatka @GordonLamemannie zaprosi nas na grilla Możemy go też posłuchać to wtedy wszyscy przyjadą Kugami, bo nie ma lepszego auta w tych pieniądzach (od 60 do 200 tys.). W sumie to można też kupić te używki co były na jego liście najbardziej awaryjnych Suvów 1
wallec 800 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada TDI klekle Ogarnięte -> regeneracja wszystkich wtrysków załatwiła sprawę, co za niefart że popsuły się równocześnie z wymianą rozrzadu
LYCONE 125 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Ja Petru23 pamiętam najbardziej z tematów o telefonach. Schemat dokładnie ten sam, nie ma lepszego telefonu od bodajże Leco czy coś takiego Polecał je w przedziale od kilkuset złotych do 5x tyle, bo według niego rywalizować mogły z flagowcami Samsunga, którego nienawidził 1 3
Katystopej 984 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 5 minut temu, LYCONE napisał(a): Ja Petru23 pamiętam najbardziej z tematów o telefonach. Schemat dokładnie ten sam, nie ma lepszego telefonu od bodajże Leco czy coś takiego Polecał je w przedziale od kilkuset złotych do 5x tyle, bo według niego rywalizować mogły z flagowcami Samsunga, którego nienawidził Później był HTC, następnie Asus Zenfon ojj pamiętam te zafixowanie graniczące z chwilowym fanatyzmem 3
KiloKush 607 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 11 minut temu, Katystopej napisał(a): Później był HTC, następnie Asus Zenfon ojj pamiętam te zafixowanie graniczące z chwilowym fanatyzmem 17 minut temu, LYCONE napisał(a): Ja Petru23 pamiętam najbardziej z tematów o telefonach. Schemat dokładnie ten sam, nie ma lepszego telefonu od bodajże Leco czy coś takiego Polecał je w przedziale od kilkuset złotych do 5x tyle, bo według niego rywalizować mogły z flagowcami Samsunga, którego nienawidził Kurde miałem to Leeco Cool1 i był mega dobry jak za ten hajs. Jeszcze go sprzedałem dalej bo działał po paru latach używania.
LYCONE 125 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 32 minuty temu, KiloKush napisał(a): Kurde miałem to Leeco Cool1 i był mega dobry jak za ten hajs. Jeszcze go sprzedałem dalej bo działał po paru latach używania. Nice try Petru... A teraz oddaj konto KiloKush Tak poważnie to Kuga też jest zapewne spoko samochodem, jak i pewnie to Leeco, ale tu chodzi o jego podejście, na siłę bronienie swojej tezy, podejście typu "jedyny słuszny wybór" 1 2
dannykay 620 Opublikowano Piątek o 06:38 Opublikowano Piątek o 06:38 No i jakoś brakło mu jaj, żeby do mojej wypowiedzi się odnieść.
Rekomendowane odpowiedzi