Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Obawiam się, że pociąg odjechał. Ja tak miałem z listwami ozdobnymi do łazienki. Najpierw jazda z inpostem, a potrzebne były na już. Zamawiałem złoto szczotkowane i jak przyszło to tylko lekko odkeiłem taśmę zabezpieczającą, wydawało mi się, że ok, listwy pojechały do mieszkania. No i gdy już płytki położone, zafugowane dzwoni teścio, że listwy błyszczące... No i wszystko szlag trafił, już nie wykuwaliśmy chociaż chyba tak należało zrobić z perspektywy czasu. Sklep stwierdził, że może mi zwrócić tylko za niewykorzystane listwy bo jedną wziąłem na zapas :E 

Edytowane przez lesiu155
  • Sad 1
Opublikowano
56 minut temu, bleidd napisał(a):

Kurła zamówiłem drzwi wewnętrzne w kolorze "ORZECH" a kobitka wklepała w zamówieniu "ORZECH 3D", dużo ciemniejsze :/ Przy montażu nie przyuważyłem bo tylko ramki wyciągnęli, reszta była ofoliowana (skrzydła), przychodzę po 2h zobaczyć jak idzie, patrzę a to nie ten kolor :E No i teraz klops bo zamówienie źle przyjęte ale kobitka się kłóci, że trzeba było sprawdzić przed montażem. Niby racja. No i patowa sytuacja.

Ja bym się kłócił o choćby obniżenie ceny :) 

Opublikowano
2 minuty temu, bergercs napisał(a):

Tak z pełnoziarnistej:

ZdjcieWhatsApp2025-11-19o17_35.02_6abac331.thumb.jpg.608504e8b0b6514f44d7bd3983ad51fd.jpg

Itbreadware ciąg dalszy:

Mieszałeś pół na pół ze zwykłą czy 100% pełnoziarnistą? 

U mnie właśnie siedzi 50% pszenna + 50% pszenna pełnoziarnista. 

Jutro jakiś eksperyment zrobię typu chleb na maślance czy na smalcu :D

20251119_174252.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, galakty napisał(a):

Tylko mogli już normalną hybrydę zrobić, te MILD są bez sensu. 

W tej generacji Bigstera nie mogli.

Mild 4x4:

image.thumb.png.fa1f531adba66b79ae17fb087159d7e9.png

A tutaj pełna:

image.thumb.png.833f26a6b9c8dd72a10d7ceaabf63256.png

Mildy najnowszej generacji stają się coraz fajniejsze i umożliwiają nawet pod pewnymi warunkami jazdę/ruszanie na samym prądzie. Audi w Q5 2.0 TSI ma ciekawego Milda.

• Upvote 1
Opublikowano
14 godzin temu, Katystopej napisał(a):

Za żywota, no i ile można czytać, że jak masz 60-70k na auto to jednynym słusznym wyborem jest Kuga za 140 :E

If You're homeless, just buy a house :hihot: 

Teraz, huudyy napisał(a):

Ja tam nikogo w ignorach nie mam, po prostu nie czytam postów pewnych pokemonów ¯\_(ツ)_/¯ 

Mnie irytują powiadomienia, wolę dodać do listy i mieć spokój. 

Opublikowano
7 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Sra do własnego gniazda :E 

No i jak go nie dodamy boss naszego półświatka  @GordonLamemannie zaprosi nas na grilla :rotfl2:

Możemy go też posłuchać to wtedy wszyscy przyjadą Kugami, bo nie ma lepszego auta w tych pieniądzach (od 60 do 200 tys.). 

W sumie to można też kupić te używki co były na jego liście najbardziej awaryjnych Suvów :E 

• Haha 1
Opublikowano

Ja Petru23 pamiętam najbardziej z tematów o telefonach. Schemat dokładnie ten sam, nie ma lepszego telefonu od bodajże Leco czy coś takiego :D Polecał je w przedziale od kilkuset złotych do 5x tyle, bo według niego rywalizować mogły z flagowcami Samsunga, którego nienawidził :E

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, LYCONE napisał(a):

Ja Petru23 pamiętam najbardziej z tematów o telefonach. Schemat dokładnie ten sam, nie ma lepszego telefonu od bodajże Leco czy coś takiego :D Polecał je w przedziale od kilkuset złotych do 5x tyle, bo według niego rywalizować mogły z flagowcami Samsunga, którego nienawidził :E

Później był HTC, następnie Asus Zenfon :E ojj pamiętam te zafixowanie graniczące z chwilowym fanatyzmem :hahaha:

• Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, Katystopej napisał(a):

Później był HTC, następnie Asus Zenfon :E ojj pamiętam te zafixowanie graniczące z chwilowym fanatyzmem :hahaha:

17 minut temu, LYCONE napisał(a):

Kurde miałem to Leeco Cool1 i był mega dobry jak za ten hajs. Jeszcze go sprzedałem dalej bo działał po paru latach używania.

Opublikowano
32 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Kurde miałem to Leeco Cool1 i był mega dobry jak za ten hajs. Jeszcze go sprzedałem dalej bo działał po paru latach używania.

Nice try Petru... A teraz oddaj konto KiloKush :E

Tak poważnie to Kuga też jest zapewne spoko samochodem, jak i pewnie to Leeco, ale tu chodzi o jego podejście, na siłę bronienie swojej tezy, podejście typu "jedyny słuszny wybór" :D

• Haha 1
  • Upvote 2