Decyzja zapadła dzisiaj w dzień, skontaktowałem się z tym kolegą z forum co sprzedaje kompa. Bardzo wporzo gościu i konkretny, jednak jest przepaść jak u nas na forum się coś kupuję, a nie od przygłupów z OLX czy AleTanio. Do tego ustaliłem, że wcześniej główny zainteresowany miał tylko PlayStation i koledzy go namówili do przejścia na PC, a nie jak błędnie myślałem miał kompa. Więc to co tam jest to w zupełności mu wystarczy i tak dozna szoku jakościowego. A z czasem, tam za pewnie 3lata, wymieni się grafe i procka i będzie latał dalej.
Teraz tylko jeszcze zostaje sprawa monitora. Jako, że budżet został, to myślałem coś o 24'', fullHD i 240Hz. Bo chyba na takich grają te ProGEJmery. Widziałem że za jakieś 500zł można coś takiego kupić. Tylko co polecacie, bo w monitorach to wcale nie siedzę, oprócz własnej strefy marzeń 49'' OLED, ciesząc się 3x24'' full hd 60Hz IPS, wyobrażając sobie, że nie ma ramek pomiędzy nimi i w głowie podkręcając widziany kolory do OLED.
Tak, chciałbym ddr4 bo jak pisałem mam 64GB a to komp do renderingu i za ddr5 wydam majątek (nawet za 32GB żeby znaleźć za 1200zł to bym się już skusił ale na bidę 1500zł wołają scamerzy bo sklepy ponad 2k...)...
Czemu jej nie polecasz i co innego lepiej wziąć? Alle i olx raczej średniawka, 900zł minimum trzeba dać za mobo bez gwarancji jak widzę...
Musiałem to sprawdzić bo coś mi tu nie pasowało w tej wypowiedzi a dokładnie też już pewne fakty z oryginału mi uleciały.
I się myślisz. Wesker doskonale wiedział o zarażeniu Krausera. Wynika to m.in. z raportu Ady. Do tego do bardzo późna nic nie wskazywało na to, żeby Krauser miał zdradzieckie plany. Scena na wyspie na bardzo krótko przed walką z Leonem wspomina, że Krauser nie ufa Adzie tak samo jak Wesker. Podczas już końcowej walki też nie są jasne plany Krausera. Wspomina, że zrobił to dla Umbrelli i że prawie się wygadał. Wesker planował reaktywować Umbrellę. Krauser był mu raczej wierny. Samego plagasa zaś pobrał z tkanki, więc nie było konieczne jego zabicie.
Ile ??!! To jest niemożliwe. Ja dziś odpaliłem i od razu 1:50, a po ruszeniu aero, pierwsze pomiarowe i 1:47. Bez tego na prostych ledwo 300 km/h Coś jest nie tak z tymi stockowymi ustawieniami No i nie ogarniam elektroniki jak TC i ABS -nie mogę tego nigdzie włączyć, przypisuję przyciski/pokrętła na kierownicy i zero reakcji Nie wiem też o co chodzi z MGU-H i ERS, to chyba nie działa jak powinno Tylko DRS śmiga normalnie
Rekomendowane odpowiedzi