Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, dannykay napisał(a):

Mitsubishi to jeden z bardziej spektakularnych "upadków" w historii motoryzacji

obraz.png.c3f6de29143ed35ccce701d4243918ee.png

obraz.png.c0f76ddf113bf81cff955aea3bf75653.png

W Wietnamie co 5 auto to Misthubishi Xpander, brzydkie to strasznie, ale ma 7 miejsc i Graby je uwielbiają. Ogólnie chyba na Azji się skupiają najbardziej obecnie. Patrząc po tym ile tu tego jeździ to chyba jakoś przędą, ale fakt, że stracili duszę. Pamiętam jak z 15 lat temu każdy się Evo jarał :D

• Like 1
Opublikowano

Wygląda trochę jak postarzanie produktu. Ale samochód premium to pewnie klientom to pasuje. 
Nowoczesność, wielki dotykowy ekran, brak normalnych przycisków. 
Ciekawe ile wymiana takiego ekranu bo po kilku latach będzie rysa na rysie. 

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Kiedyś auto sprawiające frajdę z jazdy ważyło mniej niż tonę, dzisiaj ponad 2t :E 

Czasy się zmieniły, ludzie, normy emisji... Koszty życia.

Ostatnio myślę nad kupnem elektrycznego crossa. Sam silnik dający radę rozpędzić takiego Crossa z kierowcą ( czyli jakieś 170KG) do 110 kmh kosztuje 400 USD. Są filmy na YouTube jak przerobić Smarta Roadstera na EV. Dla zabawy bym kupił takiego do 10 000 zł z rozwalonym silnikiem i można by tam wrzucić z 4 takie silniczki hehe.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ja jak juz miał bym kupić za 300zł to gemsira g7 pro (ale te gumowe wykończenia..). Ale ten cyclone mi wystarcza . Uniwersalny jest.  A te gałki nie do zdarcia są, szybciej padnie w nich elektronika lub bateria. Ten vader 5 ma gumowe wykończenia widzę bał bym si ze odpadną jak w Elicie 2 który mi się rozpadł po 2 latach xd
    • Ja zawsze kupuję atrakcje na stronie majowka.com.pl Bardzo fajne ceny
    • Od wczoraj nie mogę zebrać się do napisania, więc krótko... Skończyłem czyścić "leśny" biom.  Mini grę w hakowanie wystarczy potraktować jako narzędzie do nakładania efektów i zarządzania umiejętnościami. Rutyny po 8 godzinach nie czuję, ponieważ decyduje się jakie efekty komu nanieść, czy warto iść w większe obrażenia lub przegrzanie, czy zdąży się hakować przed atakiem, choć zapominam że przecież mogę przestać celować, aby skoczyć i hakować dalej....   Te roboty podobne do samuraja szybko walą laserem, więc często nie uda się hakowanie za jednym zamachem.  Różnorodność przeciwników bardzo mi odpowiada i ten niewidzialny, niby pionowy pająk był świetną odskocznią, bo trzeba wskoczyć mu na tyły, aby szybo dobić. Jak 3 lub ileś na raz mnie oblazło to trzeba było się spiąć. Żeby zadać więcej obrażeń hakowaniem trzeba czasem skupić się lub mieć dużą podzielność uwagi. Niektóre bronie fajnie współpracują z trybem podnoszenia obrażeń za każde trafienie podczas hakowania. Bardzo lubię tą żonglerkę broni i nieskończoną, odnawialną amunicję w podstawowej. Wtedy nie ograniczają cię zasoby, lecz zarządzanie DPSem. Odkąd dostałem rój dronów, zamiast wabika / atrapy to polubiłem czwarty typ broni. Akurat to było do odblokowanie ze znajdziek u tego robota w schronie.    Odnośnie wydajności i zoptymalizowanych ustawień na rtx3060ti... Jednak zdecydowanie lepiej wrzucić tekstury na średnie - 1GB i włączyć shadow cache. Różnice w stosunku do wysokich są małe, a shadow cache mocno poprawia wydajność. Już nawet 1440p DLSS B RT działa znośnie, ale RT nawet z DLSS Quality ma okropną niestabilność oświetlenia, gdy obszar był przysłonięty itd. Nie wiem jak PS5 Pro ma wyglądać znośnie przy ~860p + skalowanie PSSR. Wole grać 1440p Q bez RT oraz bez SSR, przynajmniej obraz jest stabilny. Edit. Oh, jeszcze odkryłem że gra mam strzał z biodra. Teraz dobijanie wtórnych pionków jest przyjemniejsze. I powtórzę się... Jeśli gracie z HDR, a warto nawet na monitorze z ~300-400 nitów to polecam RenoDX. Od razu lepiej to wygląda po ustawieniu jak trzeba... Odechciało mi się przełączać na TV.   SDR chyba skalibrowali pod 200nitów, więc jeśli ktoś siedzi koło 100 to warto podbić jasność monitora. HDR nawet na słabym monitorze ma tą zaletę, że nie musisz babrać się z ustawieniem monitora, wystarczy w RenoDX ustawić gammę i maksymalną jasność monitora oraz ustawienie tonowania z moda.  Edit.2 Nie zawsze musicie hakować w skomplikowany sposób. Niebieskie pola trochę zwiększają obrażenia, ale przede wszystkim zwiększają czas "otwarcia". Niektórym wystarczy samo zielone pole, aby ubić strzelbą. Robot medyczny na razie był tylko we wyzwaniach treningowych, ale może skomplikuje starcia w kampanii. Chyba blokuje hakowanie gdy kogoś leczy. 
    • No tak ale większość jednak gra pod siłę i wytrzymałość.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...