Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziś wpadło dofinansowanie z Mój Prąd 6.0. zwróciła się równo połowa z sumy za bank energii + PV. Wyszło, że kosztowało mnie ciut ponad 20k. W rok od zamieszkania dodatkowo dzięki magazynowi i PV nie musiałem kupić od Enei energii na około 3300PLN + nabiło na depozyt około 1000. Suma summarum wychodzi na to, że PV z magazynem zwróci mi się w ciągu następnych 4 lat (przy założeniu, że ceny energii nie wzrosną).

@Gang gratuluję :)

Edytowane przez larry.bigl
  • Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Zgłębiam dalej temat Strefy Czystego Absurdu w Krakowie :E

Jeśli ktoś zgłosi i opłaci wjazd do strefy bo jedzie do mechanika, i ten samochód będzie tam naprawiany dajmy na to cały miesiąc to do czasu wyjazdu OBOWIĄZKIEM właściciela jest wnoszenie codzinnie opłaty do momentu wyjazdu ze strefy xD xD xD

Przecież to są tak jebnięte przepisy, że to jest niemożliwe do utrzymania, tam się będa takie pozwy sypały że głowa mała.

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano

Ktoś jest w stanie sprawdzić mi lampę tylna (nie ma klapie) pod numer Vin WDB2112221B258950? Widzę, że kilka różnych było i pewnie różnice przed i polift i coś między (3 różne numery widzę z końcówkami 1164, 1564 i 2764).

Opublikowano
29 minut temu, Katystopej napisał(a):

Zgłębiam dalej temat Strefy Czystego Absurdu w Krakowie :E

Jeśli ktoś zgłosi i opłaci wjazd do strefy bo jedzie do mechanika, i ten samochód będzie tam naprawiany dajmy na to cały miesiąc to do czasu wyjazdu OBOWIĄZKIEM właściciela jest wnoszenie codzinnie opłaty do momentu wyjazdu ze strefy xD xD xD

Przecież to są tak jebnięte przepisy, że to jest niemożliwe do utrzymania, tam się będa takie pozwy sypały że głowa mała.

To jest właśnie eko debilizm w czystej postaci 

• Upvote 1