GordonLameman 9 144 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu U mnie dziś akurat postanowiły się poddać dwie śruby mocujące siłownik do bramy wjazdowej. W zasadzie to podał się gwint w elemencie bramy No i efekt taki że brama się od wiatru sama otwierała. Póki co zatrytytkowałem 1
Totek 858 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak by teraz trafiła się zima stulecia to byśmy zostali ze śniegiem na drgach do wiosny. Czynu społecznego już nie ma, jeden na drugiego patrzy, sprzętu do odśnieżania też mało, generalnie spychologia i nic się nie opłaca
huudyy 3 078 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 25 minut temu, marko napisał(a): Przeżyłem, otrzymałem gromkie oklaski. Chyba dlatego, że przeżyłem To już nie ta dziecięca radość w człowieku, to strach, przerażenie
bleidd 607 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Chyba się starzeje. Nigdy mi się Suvy nie podobały ale teraz myśląc o następcy A3 patrzę właśnie w tym kierunku. Dalej klasyczny sedan wygląda lepiej ale użyteczność, wygoda jednak bierze górę. Znajomy kupił X4. Kurde, ładne to Edytowane 4 godziny temu przez bleidd 2 1
larry.bigl 492 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 31 minut temu, marko napisał(a): Stoję właśnie z różnymi rodzicami na górce w parku. Wszystko 30-40lat. Górka stroma, 3mm śniegu. Dzieci się bawią. No to sobie zjechałem, na dziecięcych sankach, takich od 3 lat. W połowie zjazdu zastanawiałem się, co szybciej się połamie: ja czy sanki Przeżyłem, otrzymałem gromkie oklaski. Chyba dlatego, że przeżyłem To już nie ta dziecięca radość w człowieku, to strach, przerażenie Ja podczas ostatniej gołoledzi idąc po bułki ślizgałem się na chodniku cała drogę z lekkim rozbiegiem. Miny na twarzach innych przechodniów i ich zazdrość z mojej dziecięcej radości bezcenne
marko 838 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ta. Ja już mam niektóre ceramiczne zęby Chociaż tyle dobrze, że mam ubezpieczenie dentystyczne (któro działa! sprawdzone!), to aż nie żyje w aż takim stresie Edytowane 3 godziny temu przez marko
LYCONE 179 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 34 minuty temu, bleidd napisał(a): Chyba się starzeje. Nigdy mi się Suvy nie podobały ale teraz myśląc o następcy A3 patrzę właśnie w tym kierunku. Dalej klasyczny sedan wygląda lepiej ale użyteczność, wygoda jednak bierze górę. Znajomy kupił X4. Kurde, ładne to X4 akurat wygląda okropnie Godzinę temu, marko napisał(a): Stoję właśnie z różnymi rodzicami na górce w parku. Wszystko 30-40lat. Górka stroma, 3mm śniegu. Dzieci się bawią. No to sobie zjechałem, na dziecięcych sankach, takich od 3 lat. W połowie zjazdu zastanawiałem się, co szybciej się połamie: ja czy sanki Przeżyłem, otrzymałem gromkie oklaski. Chyba dlatego, że przeżyłem To już nie ta dziecięca radość w człowieku, to strach, przerażenie Ja z córką na tym śmigałem. Bajera 1
marko 838 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Wygląda, jakby było do 20kg. U mnie to tak bliżej 100 Ubiegłej zimy puściłem się na tzw. jabłuszku. Górka miała jakieś 150metrów długości. No... Przejechałem górkę, przejechałem przez jakieś wertepy, zatrzymałem się przed jakimś strumyczkiem Skończyło się wieczorem na Voltarenie Edytowane 3 godziny temu przez marko 3
jarux 72 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, marko napisał(a): Stoję właśnie z różnymi rodzicami na górce w parku. Wszystko 30-40lat. Górka stroma, 3mm śniegu. Dzieci się bawią. No to sobie zjechałem, na dziecięcych sankach, takich od 3 lat. W połowie zjazdu zastanawiałem się, co szybciej się połamie: ja czy sanki Przeżyłem, otrzymałem gromkie oklaski. Chyba dlatego, że przeżyłem To już nie ta dziecięca radość w człowieku, to strach, przerażenie Ja właśnie wróciłem z sanek z młodym gdzie jechał na moich sankach z dzieciństwa czyli sankach mających 30+ . Szkoda, że założyłem pałąk do oparcia się bo sam bym z chęcią zjechał z górki:E
Gang 380 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pradolina warty. Zjeżdżaliśmy w 3 na drzwiach od lodówki jak mieliśmy tak z 15 lat.. Ja byłem najlżejszy a już do 100 dobijałem. Górka się skończyła, rozlewiska/mokradła Warty, warta i zatrzymaliśmy się po drugiej stronie rzeki jackass czy jak im tam było byliby z nas dumni Dobrze że żyjemy. 1
Katystopej 1 213 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Strefa Czystego Absurdu w Krakowie part 2137
SuLac0 437 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, Cappucino napisał(a): Tak, jasne, i wszystkich tam zaskoczyło, łącznie ze służbami, pewno internetu nikt nie miał. na pewno "zaskoczylo" tiry na letnich oponach i co mialy te sluzby zrobic? opony im wymienic? takie bzdury, to mozesz pisac wlasnie tym od "piwa" i tym w tirach na letnich. RCB splywaly juz wczesniej i kazdy zdrowo myslacy by sprawdzil prognozy jadac w trase, szczegolnie, ze mamy pore roku jaka mamy. biorac wlasnie pod uwage jelopow w tirach i tych "twardzieli od piwa" wiem, napisalem "zdrowo myslacych", wiec nie wysilaj sie
GordonLameman 9 144 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A może to były elektryczne tiry? 2
SuLac0 437 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A może to były elektryczne tiry? zapytaj w MSWiA https://www.gov.pl/web/mswia/szefowie-mswia-i-mi-o-trudnej-sytuacji-pogodowej-sluzby-w-pelnej-gotowosci-rozpoczynamy-wzmozone-kontrole-tirow
GordonLameman 9 144 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Na letnich niższe opory toczenia to i bateria przyoszczędzona, chłop się dokula na święta do domu!
Katystopej 1 213 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu Tomasz jest idiotą, zamiast zmienić opony na zimowe chce zakazać ESP skąd się takie kur...debile biorą ? 3
galakty 3 677 Opublikowano 31 minut temu Opublikowano 31 minut temu Bez ESP to by na pewno ruszył.... Byłem pod wrażeniem jak w Toyocie hybrydowej dobrze działa, pod górkę, lód, 18-19 km/h, gaz do połowy i wyjechałem. Bez ESP to bym się zakręcił w miejscu i pewnie jeszcze stoczył.
Rekomendowane odpowiedzi