bleidd 1 392 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jak na obecne trendy nie jest źle. Ale te dotykowe przyciski mogłby być fizyczne i byłoby ideolo. Trochę go wydłużyli - 4690mm, pytanie czy rozstawem osi czy tylko napompowali zderzaki.
larry.bigl 704 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Czy wszyscy producenci muszą robić wnętrza na jedno kopyto?
bleidd 1 392 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Cytat Teraz najważniejsze: bardzo dużo uwagi poświęcono wyciszeniu. Dodatkowe materiały dźwiękochłonne pojawiły się między innymi w tylnej części nadwozia i środkowych słupkach. Zmieniono również konstrukcję bloku silnika, a także poprawiono sposób uruchamiania jednostki spalinowej podczas przechodzenia z trybu elektrycznego na hybrydowy. Według Lexusa hałas silnika i kół docierający do kabiny zmniejszył się o około 20 procent. Pewnie niemców dalej nie dogoni ale powinno być już całkiem dobrze, jeśli zapewnienia się sprawdzą btw. przyciski są jednak fizyczne (?) https://youtu.be/LrfHmUQpm1g?si=VQrBXOpLs4RHW6lh&t=223 Edytowane 16 godzin temu przez bleidd
dannykay 1 120 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Korzystacie z jakichś kamerek sportowych? Coś na wakajki z dziećmi potrzebuję.
Katystopej 2 117 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 8 minut temu, dannykay napisał(a): Korzystacie z jakichś kamerek sportowych? Coś na wakajki z dziećmi potrzebuję. DJI Neo 2 se kup
dannykay 1 120 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) pod wodę raczej się nie nadaje Osmo action 4 mi wpadło w oko. Chciałem na testa wziąć jakąś używkę, ale na oleole nówka 50zł drożej od używek z olx Edytowane 15 godzin temu przez dannykay
lesiu155 439 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Łoł, co to się stanęło, że H7 Philipsa Diamond Vision przez rok cena x2? Edytowane 14 godzin temu przez lesiu155 1
Katystopej 2 117 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, dannykay napisał(a): pod wodę raczej się nie nadaje Osmo action 4 mi wpadło w oko. Chciałem na testa wziąć jakąś używkę, ale na oleole nówka 50zł drożej od używek z olx Właśnie miałem Ci Osmo Action zaproponować, bo ma lepszą jakość obrazu niż GoPro w gorszych warunkach oświetleniowych.
Kyle 600 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Co jak co, ale w automacie, to mi nawet Corsa D nigdy nie zgasła:
dannykay 1 120 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, Katystopej napisał(a): Właśnie miałem Ci Osmo Action zaproponować, bo ma lepszą jakość obrazu niż GoPro w gorszych warunkach oświetleniowych. Zamówiłem. Sam nie wiem czy w ogóle będziemy mieli chęć tego używać, ale zobaczymy. Dużo nie stracę Filmowanie i montaż chodzi mi po głowie od dawna, więc może coś kliknie w czerepie, heh Edytowane 9 godzin temu przez dannykay
Kyle 600 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, 8V32 PcLab napisał(a): Gwiazdy chyba zobaczyła ... ta legendarna kobieca łagodność Edytowane 9 godzin temu przez Kyle
Doamdor 3 029 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 15 godzin temu, Katystopej napisał(a): Lpgt to 37% ceny benzyny 1
DjXbeat 805 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Walka o paliwo https://www.facebook.com/share/r/1HdoRdM4wA/?mibextid=wwXIfr
Rekomendowane odpowiedzi