Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Teraz najważniejsze: bardzo dużo uwagi poświęcono wyciszeniu. Dodatkowe materiały dźwiękochłonne pojawiły się między innymi w tylnej części nadwozia i środkowych słupkach. Zmieniono również konstrukcję bloku silnika, a także poprawiono sposób uruchamiania jednostki spalinowej podczas przechodzenia z trybu elektrycznego na hybrydowy. Według Lexusa hałas silnika i kół docierający do kabiny zmniejszył się o około 20 procent.

Pewnie niemców dalej nie dogoni ale powinno być już całkiem dobrze, jeśli zapewnienia się sprawdzą

btw. przyciski są jednak fizyczne (?) https://youtu.be/LrfHmUQpm1g?si=VQrBXOpLs4RHW6lh&t=223

Edytowane przez bleidd
Opublikowano
Godzinę temu, dannykay napisał(a):

pod wodę raczej się nie nadaje

Osmo action 4 mi wpadło w oko. Chciałem na testa wziąć jakąś używkę, ale na oleole nówka 50zł drożej od używek z olx :E 

Właśnie miałem Ci Osmo Action zaproponować, bo ma lepszą jakość obrazu niż GoPro w gorszych warunkach oświetleniowych.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Katystopej napisał(a):

Właśnie miałem Ci Osmo Action zaproponować, bo ma lepszą jakość obrazu niż GoPro w gorszych warunkach oświetleniowych.

Zamówiłem. Sam nie wiem czy w ogóle będziemy mieli chęć tego używać, ale zobaczymy. Dużo nie stracę :) Filmowanie i montaż chodzi mi po głowie od dawna, więc może coś kliknie w czerepie, heh

Edytowane przez dannykay